To je to što me zanima!

Bježao policiji na autocesti u ukradenom Bentleyu

Automobil registarskih oznaka Kneževine Monako vrijedan je oko 300.000 eura. Ukraden je u Francuskoj, a za njim traga čak i Interpol
Vidi originalni članak

Policijski presretač nakon kraće potjere po auto cesti A1 zaustavio je ukradeni Bently Cabrio kojim je upravljao Ivan Gavran (32) iz Širokog Brijega. Policijska patrola je hvatala ukradeni Bentley zajedno sa Interpolom koji ga je pratio putem GPS uređaja skrivenog u automobilu. Ekipa u presretaču dobila je precizne upute o poziciji automobila i zatekla Ivana kako toči gorivo na crpki. Pustili su ga da uđe u auto i potom ga pokušali zaustaviti kod čvora Vučevica. Ivan je projurio, ali samo do odmorišta Kozjak gdje su ga uspjeli zaustaviti. Luksuzni Bentley star godinu dana i vrijedan 300 tisuća eura ukraden je prije pet dana u Francuskoj, a registriran je u Monacu. Moćni auto sa 570 konjskih snaga na crnom tržištu vrijedi 150 tisuća eura.            

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Gnome 05.01.2008.

    Nisu ga pustili zbog kukavičluka nego zbog predostrožnosti , glupan koji je klepio auto od 300 tisuća lako bi mogao zapucati i napraviti sanje na crpki. Ispravno su postupili, nije taj mogao uteći nigdje.

  • hipron 05.01.2008.

    Ovaj će Hercegovački poduzetnik nakon ovakve reklame sigurno završiti u HRVATSKOJ vladi,tamo takve uzimaju.Policija je čekala da ovaj počne vožnju???,nemam rijeći,bože,jedan zna pisati a drugi čitati.

  • Hacker-ri 04.01.2008.

    ZIBEL----- pa sta nije smjesno da netko sa 540KS pobjegne 190KS. to je brzina od 360km/h protiv 2 sa limitom na 260km/h. 100km u jednom satu nije bas malo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare