To je to što me zanima!

Blago se njemu: Kod ministra Branka Grčića sve samo raste

BLISTAVO: Potpredsjednik Vlade Branko Grčić, okorjeli optimist, izgledao je kao da ga je netko ulaštio sredstvom za visoki sjaj - blistao je, kao i rezultati Vlade
Vidi originalni članak

Opisujući zadnje ekonomske rezultate naše zemlje, Branko Grčić u jednom je trenutku ostao bez superlativa!

Izvoz vojne industrije opisao je rječju “strmoglav” (bolje bi bilo reči strelovit ili eksponencijalan, jer je strmoglav samo pad, ali Grčić je bio u euforiji). Trend cijele industrije opisao je riječju “sjajan”:

- Dakle, 11 posto rasta izvoza u ovoj godini zapravo pokazuje da se nastavlja taj sjajni trend iz prethodne godine... Naš rast ide, rekao je, prema vrlo visokim stopama.

- Ovo je već jako visoka stopa i ono što će biti sjajno za Hrvatsku i za nas u Vladi, ako ovu stopu održimo u nastavku - rekao je Grčić i nastavio nisku:

- To se vidi najbolje u rastu brodograđevnog izvoza, preko 100 posto u ovih pet mjeseci...

Potpredsjednik Vlade ovakve je izjave davao i dok smo padali ravno prema dnu, pa ne čudi da je “odlijepio” na pozitivne rezultate. No ako stvarno počnemo oporavak, gdje će naći riječi da opiše ono što će nam se događati? Pa već ih je sve potrošio!

Idi na 24sata

Komentari 124

  • HrvatskiVitez_2 14.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • HrvatskiVitez_2 14.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hiroo_Onoda 13.08.2015.

    Krajnje je vrijeme da oformimo ministarstvo zabave. Imamo za to specijaliziran kadar koji se kalio kroz silne državne urede i agencije pa je vrijeme da pokupe vrhnje radeći posao kojeg su dokazano najsposobnji raditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare