To je to što me zanima!

'Blago' vladara iz Remetinca vrijedi više od 2 milijarde kuna

Političari i biznismeni kojima se sudi zbog korupcije i pronevjera imaju vile u Švicarskoj, palače u Zagrebu... No, i suci priznaju: Nećemo im moći ništa oduzeti
Vidi originalni članak

Imovina najpoznatijih bivših ili sadašnjih stanovnika pritvora u Remetincu “teška” je više od dvije milijarde kuna. 

No, većina od njih smislila je kako sačuvati često nezakonito stečenu imovinu od državne pljenidbe. Express donosi detalje o problemima države pri naplati u već presuđenim slučajevima. 

Tjednik u ovom broju donosi i razgovor s ministrom gospodarstva, analizu rasprodaje državnih tvrtki, te priču o problemima obnove kuća u Slavoniji.

A posve besplatno uz ovaj broj Expressa dobivate i hvaljeni erotski bestseller “Ponoćno buđenje” Lare Adrian.

Roman po izboru New York Timesa donosi brojna uzbuđenja i erotiku. Požurite, jer su količine romana koji možete nabaviti na Tisku ograničene.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • ObjektivniPromatrac 30.07.2014.

    Ljude se po kratkom postupku ovrsuje zbog par tisuca kuna i izbacuje na ulicu. To je dokaz da nam zakon nevalja jer ga kroji vlast koja je korumpirana.

  • djohn 26.07.2014.

    ja sam za revoluciju u Oktobru,ako može

  • Hiroo_Onoda 25.07.2014.

    Napisao sam komentar rano ujutro u jednom dahu i otišao na posao kojeg srećom imam. Ipak, zaboravio sam pitati suce - Zašto radite svoj posao, zašto sudite po lošim zakonima, protiv svoje savjesti? Zašto se ne pobunite? Zašto se ne prestanete baviti svojim poslom ukoliko ga ne možete dostojno raditi. Suci trebaju biti po moralnosti, pravednost i dosljednosti na samom vrhu društva, trebaju imati osjećaj za pravednost i ispravnost, a ne se skrivati iza paragrafa i zakona koje su pisali neobrazovani mangupi. Gospodo suci, postoje presedani pa učinite i vi poneki u korist obespravljenih. Namjesto toga mnogi od vas se povlače po novinama. donose skandalozne presude i još skandaloznje komentare tih presuda (npr. prst u ženskoj stražnjici protiv njene volje je zapravo skoro pa rukovanje). . . . I ništa im nećete moći oduzeti kažete - pa zaklopite tada svoj fascikl, ugasite računalo i otiđite iz sudnice - to bi bio čin koji bi dao poruku osiromašenima da nije sve izgubljeno, da nisu sami, da nisu zaboravljeni. To bi bila herojska minijatura u državi velikih lopova i dizanje pobjedničke zastave nad ruševinama poštenja. Što vam još mogu poručiti? Pa sretan sam što ne moram imati posla sa vama - ja koji nemam nikoga da me pogura i koji nemam lovu da podmažem. Unatoč općoj nepravdi protiv koje ne činite dovoljno ne mogu reći da vas mrzim. Vi ste samo ljudi koji vjeruju da su učinili sve što je moguće i za koje je sloboda ili uzništvo samo ishod završenog posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare