To je to što me zanima!

Blamaža: Hrvatski studiji oglas za posao preveli s Googleom

Znakovito je i to da su Hrvatski studiji od siječnja do lipnja otvorili čak 33 natječaja za zapošljavanje unatoč mišljenju Ministarstva obrazovanja da su ustrojeni ilegalno te da nezakonito izvode nastavu
Vidi originalni članak

Oglas za posao Hrvatski studiji objavili su na stranicama Euraxessa, europske inicijative koja znanstvenicima i istraživačima nudi informacije o mobilnosti i novim mogućnostima u karijeri. Traže asistenta koji bi predavao na njihovom Odsjeku za filozofiju.

Kako piše Srednja.hr, oglas na engleskom jeziku toliko je nepismen da se teško oteti dojmu da je s hrvatskog preveden korištenjem Google prevoditelja, a pojedine riječi su jednostavno krivo napisane. Primjerice, umjesto “with” napisali su “whit”. Znakovito je i to da su Hrvatski studiji od siječnja do lipnja otvorili čak 33 natječaja za zapošljavanje unatoč mišljenju Ministarstva obrazovanja da su ustrojeni ilegalno te da nezakonito izvode nastavu. Ministarstvo će sredinom prosinca odlučivati o davanju ili uskrati dopusnice Hrvatskim studijima.     

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dalibor0704 24.10.2017.

    Ako su nelegalni i zna se da su nelegalni, kome je u interesu da još uvijek rade. Kome su platili? Po novom saznanju hrvatski jezik je dobio osmi padež, KORUPTIV. Odgovara na pitanja kome? koliko?.

  • spirit lamp 23.10.2017.

    Uzassss........ja bih im vrlo rado ispravila, ali iz recenica je opce nemoguce shvatiti o cemu je uopce rijec, kao da im je Seva iz Nocne more sastavljao.

  • Hiroo_Onoda 22.10.2017.

    Bolje da su objavili cjenik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare