To je to što me zanima!

Blažević umješan i u bombaški napad u Italiji 2005. godine?

Interpol je 2006. godine od Hrvatske tražio provjeru Blaževićevih kontakata zbog sumnje da je povezan s postavljanjem bombe u Udinama. Bomba nije eksplodirala
Vidi originalni članak

Osumnjičenik za bombaške napade u Zagrebu Vojislav Blažević odbija infuziju i štrajka glađu. 

Prema pisanju Jutarnjeg lista, talijanski Interpol je 2006. godine od Hrvatske tražio provjeru Blaževićevih kontakata zbog sumnje da je povezan s postavljanjem bombe u Udinama 2005. godine. Bomba nije eksplodirala, a trebala je biti daljinski aktivirana preko mobitela s kojeg je nekoliko puta pozvan Blaževićev broj. 

On je tada bio na ispitivanju u policiji, a navodno je rekao kako je putovao u Italiju jer mu tamo živi bratić i neki prijatelji. Hrvatska policija je sada od talijanskih kolega zatražila čitavu dokumentaciju o slučaju postavljanja bombe u Udinama. 

Iako Blažević tvrdi da je nevin policija smatra da imaju dovoljno dokaza. Više svjedoka vidjelo ga je kako na stanici u Podsusedu viče "Bomba, bomba", njegove ozlijede ukazuju da je rukovao s napravom i najvažnije - u njegovom autu i uredu nađeni su tragovi istog eksploziva koji je korišten u bombama.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • šumasti 18.01.2013.

    pa eto kad je već toliki stručnjak za exploziv, dajte ga na razminiranje.... ako zagine,i nije neka šteta!

  • maki57 18.01.2013.

    Treba pustiti moga starog da ga ispita.Siguran sam sto posto da ce se svega sjetiti,i poslije ispitivanjsa sam traziti bilo sto da jede.

  • andi_1 18.01.2013.

    prva mu ne explodira, druga ga ranila....ma ajte pustite ga nek proba sa trećom......manje če nas porezne obveznike koštat nego da ga pritvore :-) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare