To je to što me zanima!

Blijedog Branimira Glavaša hitnom prevezli u Zagreb

Predsjednika HDSSB-a prebacili su iz osječke kliničke bolnice u zatvorsku bolnicu u Zagrebu jer mu uskoro počinje suđenje
Vidi originalni članak

 Uz pratnju pravosudne policije i strogo osiguranje u četvrtak u popodnevnim satima vozilom hitne medicinske pomoći iz osječke Kliničke bolnice u Zagreb prevežen general HV-a, osumnjičenik za ratni zločin Branimir Glavaš.
 Glavaš je zadnja dva mjeseca proveo na odjelu neurokirurgije osječke bolnice gdje je bio u pritvoru, obzirom da su mu sve žalbe i zamolbe da se brani sa slobode odbijene. Nadležni Županijski sud u Zagrebu zakazao je prvu raspravu za 15. listopada i naložio prebacivanje Glavaša iz osječkog bolničkog pritvora u Svetošimunsku zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Po njega su željeli poslati vozilo pravosudne policije no, Glavaševi liječnici inzistirali su da ga vozi vozilo hitne medicinske pomoći obzirom da mu je znatno narušeno zdravlje. Vidno oslabljen i blijed u licu Glavaš je sa odjela neurokirurgije izašao uz pomoć medicinske sestre koja ga je pridržavala ispod ruke. Iako mu nije bilo dozvoljeno stati pred novinarske kamere Glavaš je iskoristio trenutak nepažnje svojih stražara i mahnuo novinarima sa prozora svoje sobe. Iz njegove bolničke sobe odnesene su i Glavaševe stvari među kojima je bio kompjutor, printer, radio i tv prijemnik uz pomoć kojih je Glavaš pratio zbivanja u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 04.10.2007.

    planski su ga odveli u smrt ljudi koji nam vode drzavu i kradu nas. ja glasam opet za Sanadera, kad lopovu upoznas lice, zadrzi ga, da bezveze nemoram se navikavat na novog lopova !!!

  • gardy 04.10.2007.

    Brane vrati seeee.ti si heroj ulice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare