To je to što me zanima!

Blizankama ne daju da idu skupa u školu zbog datuma

Blizanke Lexus i Amber Conway, stare tek tjedan dana, neće moći zajedno sjediti u klupi. Jedna će djevojčica morati godinu dana ranije poći u školu
Vidi originalni članak

Malena Lexus na svijet je došla prirodnim putem 31. kolovoza u 23.40 sati, u britanskom Northamptonu. Njezina sestra blizanka rodila se carskim rezom 45 minuta kasnije, znači 1. rujna. Različiti datumi rođenja roditeljima zadaju administrativne probleme. Naime, djevojčice neće moći iste godine krenuti u prvi razred zbog pravila koja su trenutačno na snazi u Velikoj Britaniji. Tako će starija blizanka krenuti u školu s četiri godine, a mlađa tek kada napuni pet.
- Pokušali smo nagovoriti matičara da objema upiše 31. kolovoza kao datum rođenja, no nismo uspjeli - rekla je ogorčena majka Sarah Conway (37). Roditelji će nastojati da njihove kćeri zajedno krenu u školu, a ako im zabrane preselit će u Španjolsku.
- Blizanci moraju skupa odrastati, tako da ne mogu jednu poslati u školu, a drugu ostaviti doma - odlučna je Sarah.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_21090 10.09.2008.

    neka dođu nama,bitno je da su u istoj godini rođene i neće biti problema,iće u isti razred.

  • sprinterica 10.09.2008.

    e kad bi bar na ozbiljnijim stvarima tako revno primjenjivali zakone

  • Hacker-ri 10.09.2008.

    Meni je doktor napisao da moram popit 2 dl crnog nakon rucka zbog krvih zila i rada srca, ali ovima u muriji to nije jasno i svaki put platim kaznu. :) e ovaj moj komentar je gluplji od ovog clanka ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare