To je to što me zanima!

Blokirali granicu: Sva vozila iz Litve Rusi ne puštaju u zemlju

Rusija više ne provodi carinske postupke nad kamionima koji dolaze iz Litve koji su ostali blokirani na granici i u ruskoj carini, a sve zbog izjave litavske predsjednice
Vidi originalni članak

Litva je u ponedjeljak optužila Rusiju da joj na granicama blokira vozila nakon što je litavska predsjednica Dalia Grybauskaite nazvala Rusiju "terorističkom državom" zbog uloge koju ima u ratu u Ukrajini.

Iz ruskog ministarstva vanjskih poslova ocijenili su kako takve izjave ''nadilaze i najekstremističnije izjave radikalnih nacionalista u Kijevu''. 

Prema informacijama litavske udruge cestovnih prijevoznika, Rusija više ne provodi carinske postupke nad kamionima koji dolaze iz Litve koji su ostali blokirani na granici i u ruskoj carini. 

Vilnius je odmah zatražio veleposlanika Rusije da odmah prekine sve diskriminacijske postupke te je najavljeno da će o svemu izvijestiti i EU, piše Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Goran Vincek 25.11.2014.

    ma gonite te ruse teroriste u tri pm

  • jorgovanjorgovan 25.11.2014.

    sad vidite da je Hitler znao sto ce biti problem svijeta ali ga mnogi nisu razumijeli, da je on to napravio evropom i svijetom danas bi vladao mir

  • ROBERT 70 25.11.2014.

    Bravo majstore,tako treba.Dobila sirotinja komadić kruha sa zapada pa se osilila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare