To je to što me zanima!

Blokiran račun Uljanika, ali tko ga je blokirao još nije poznato

Pulski gradonačelnik Boris Miletić izjavio je kako mu je drago da policija po nalogu Državnog odvjetništva provodi izvide u Uljanik Grupi te želi da postupak bude brz i nepristran...
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak potvrdila da po nalogu Državnog odvjetništva provodi izvide u Uljanik Grupi, a danas je račun Uljanika ponovno u blokadi.

- Obavještavamo investicijsku javnost da je račun društva Uljanik d.d. blokiran dana 3. rujna 2018. u poslijepodnevnim satima - priopćio je Uljanik na zagrebačkoj burzi. Tko ga je blokirao još nije poznato.

- Policija temeljem naloga nadležnog DORH-a provodi izvide te obzirom na odredbe Zakona o kaznenom postupku nismo u mogućnosti dostaviti više informacija - kazali su u ponedjeljak iz policije za N1. Policija na temelju naloga mjerodavnoga Državnog odvjetništva provodi izvide te da s obzirom na odredbe Zakona o kaznenom postupku ne može dati više informacija.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić izjavio je kako mu je drago da policija po nalogu Državnog odvjetništva provodi izvide u Uljanik Grupi te želi da postupak bude brz i nepristran, da se što prije provede i o svemu odmah izvijesti javnost.

- Onda više nećemo govoriti o konstrukcijama nego o činjenicama. U cijelom ovom procesu izrečeno je previše neistina pa stoga pozivam policiju i DORH da što prije ispitaju odgovornost svih aktera, uključujući i vladu te pojedine ministre - poručio je Miletić.

Iz ureda korporativnih komunikacija Uljanik Grupe priopćili su kako su svi njezini financijski pokazatelji ključnim dionicima poznati i vidljivi svake godine.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 04.09.2018.

    Sredili Istru sami domaći Istrani, a sad čitam te iste pametnjakoviće da krive vladu za ovakvo stanje. Niste dali nikome prtći Istri, pa se sad sami i vadite. Ostavite ostatak HR i proračun RH na miru. Najbolje da državni proračun usisava lovu u brodogradilišta, a ekipa blizu kopanje isisava. Kaj god.

  • fredaster 04.09.2018.

    Kako narod ne vidi propast , on se bori za sebe za radno mjesto u EU

  • domoljub029 04.09.2018.

    U Đepovima direktora Uljanika nalazi se 20 milijuna Eura.pa predlažem da vrate što su ukrali i spase Uljanik ili da se DORH pozabavi sa vraćanjem novca kako bi se brodogradnja raručenih plovila mogla nastaviti i račun odblokirati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare