To je to što me zanima!

Blokirao ga i Facebook: Mesar radi pernice od leševa štakora

Jack je devet godina radio u mesnici, a ideju je dobio kad je na internetu vidio fotografije loše prepariranih životinja. Radeći kao mesar prestao je biti osjetljiv, a i naučio je raditi s leševima životinja
Vidi originalni članak

Studenta dizajna Jacka Devaneya (22) Facebook je trajno blokirao jer je objavljivao fotografije svog hobija. Jack izrađuje pernice od mrtvih životinja, a obožavaju ih ljudi diljem svijeta. 

Jack je devet godina radio u mesnici, a ideju je dobio kad je na internetu vidio fotografije loše prepariranih životinja. 

- To bih mogao i ja napraviti - pomislio je i počeo izrađivati pernice od miševa, štakora, zečeva...

Radeći kao mesar prestao je biti osjetljiv, a i naučio je raditi s leševima životinja. 

- Znam oderati, očerupati i napuniti različite životinje - kaže o svom iskustvu. Svoje uratke počeo je objavljivati na internetskim oglasnicima i ubrzo privukao kupce iz cijelog svijeta. Dok su oni oduševljeni Jackovim pernicama, drugi se zgražaju pa mu je i Facebook trajno zabranio korištenje te društvene mreže. 

- Samo sam htio nasmijati ljude. Mislim da se neki biraju osjećati uvrijeđeno. Mogli bi to samo ignorirati - kazao je, prenosi Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • todor strasni 15.04.2017.

    Kako poučan naslov: od mrtvih štakora! A kako je vijest snažna bilo bi za očekivati da tu rabotu izvodi od živih.

  • dobro_ošla 30.03.2017.

    Smetaju im pernice koje anonimac izrađuje od posmrtnih ostataka miševa i štakora, ali im ne smetaju torbice od posmrtnih ostataka nojeva i krokodila, zmija, krava i svinja, kao ni cipele, ili pak bunde od kune i činčile koje izrađuju moćni lobiji dizajnerskih kuća...novac, novac i novac..određuje što je dobro, a što zlo..jedini bog čovječanstva za mnoge, bio uvijek i ostat ce

  • area 62 30.03.2017.

    Samo mrtav štakor je dobar štakor :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare