To je to što me zanima!

Bludnik masturbirao na cesti, a policiji rekao da ih se to ne tiče

BiH: Zvonko M. "zaradio" je ozljede po licu jer se opirao uhićenju. Ponuđena mu je liječnička pomoć koju je odbio. Policajci su ga pretresli i u hlačama pronašli nož
Vidi originalni članak

Zvonko M. (46), iz sela Kostrč kod Orašja (BiH,) uhićen je u centru Orašja zbog bludničenja na ulici. Unatoč naredbi policije da prestane s bludnom radnjom on se oglušio i poručio policajcima da gledaju svoja posla, piše Dnevni avaz

Prijavila ga je djelatnica kladionice pred kojom se samozadovoljavao. Prvo je pomislila da je razbojnik, jer ju je stalno promatrao, a onda je vidjela o čemu se radi pa je pozvala policiju. Policajci koji su brzo stigli i sami su bili iznenađeni viđenim. Naredili su mu da prestane s bludnom radnjom i da podigne ruke u zrak, no on je odbio.

- Duže vrijeme je promatrao djelatnicu kladionice "Remi" preko puta kioska. Na osvijetljenom dijelu pokraj ceste, zatekli smo muškarca okrenutog u pravcu kladionice. U ruci je držao spolni organ, gledao u radnicu kladionice i masturbirao. Odmah smo ga prepoznali jer odranije znamo da je sklon bludnim radnjama. Naredili smo mu da prestane s masturbacijom i da podigne ruke. Međutim, on se oglušio na naredbu i rekao da ga pustimo na miru i da to nije naša stvar - rekli su u oraškoj policiji.

Zvonko M. "zaradio" je ozljede po licu jer se opirao uhićenju. Ponuđena mu je liječnička pomoć koju je odbio. Policajci su ga pretresli i u jednom od džepova hlača pronašli nož na preklapanje. Pohotnik je i do sada zbog sličnih radnji bio prijavljivan, ali za ta djela nikada nije odgovarao. Ranije je masturbirao ispod stola u sportskoj kladionici "Goal" u Orašju, a nekoliko puta je seksualno uznemiravao žene na ulici gladeći i udarajući ih po stražnjici.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • IvanPrskalo 22.08.2011.

    Vi ljudi ovdje onda pojma nemate šta znači: Masturbirati... Glagol označava spolno samozadovoljavanje, dakle isključivo se dira sebe i nikoga drugoga i ne vidim u čem je problem, ta nije nikog silovao... Druga je stvar što je to učinio na neprikladnom mjestu. To ne podržavam. Ne bih volio naići pokraj njega na ulici dok to radi, osobito ako bi me slučajno špricnuo... Ali opet, ljudi!! Ne izigravajte tolike čistunce, radite i sami puno zločestije stvari dok vas nitko ne gleda!

  • sarajka_1 19.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zelot 19.08.2011.

    To se događa kad se seks predstavlja kao najvažnija stvar u životu. Što je ok za one koji mogu lagano do njega. Međutim, društvo ne razmišlja što bude s onima koji malo teže li nikako dolaze do njega pogotovo starijim muškarcima jer nemaju svi love za ku*ve. Pa onda imate ovakve ekscese. Smanjiti seksualizaciju društva pa će i ovakvih slučajeva biti manje. Jednako tako se neke žene oblače izazovno jer žele privući muškarce, ne razmišljajući da mogu privući i bolesnike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare