To je to što me zanima!

"BMW je prošao kroz crveno i pokupio pješake"

Sudski vještak ustanovio je kako je Vinko Begić (20) 31. listopada 2006. s najmanje 67 kilometara na sat projurio kroz križanje Ozaljske i Krapinske
Vidi originalni članak

Sudski vještak ustanovio je kako je Vinko Begić (20) 31. listopada 2006. s najmanje 67 kilometara na sat projurio kroz križanje Ozaljske i Krapinske u Zagrebu i pokosio osmero pješaka. Poginula je Ivana Nekić (25). Policija je tvrdila kako je nesreću kraj trešnjevačke tržnice skrivio isključivo vozač Danijel Palić (41), koji je, kako tvrde, sjekao Begićev trak nepropisno skrećući ulijevo, nakon čega su se sudarili. Policija nije uzela u obzir izjavu ozlijeđene Anite Gusić (25), koja je rekla kako je Begić prošao kroz crveno. Begiću, koji je dotad imao dva prometna prekršaja, otac je kupio jaki BMW iako ga u toj dobi nije smio voziti, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bbatinov 18.11.2007.

    Ja bi takvim vozačima uzela vozačku doživotno, jer će taj balavac dobiti nešto malo uvjetne i nastavit će praviti gluposti i dalje. Čini mi se da što se uvodi više pravila za novopečene vozače to je sve gore, jer kad čujem da su neki ispite polagali i po 10 puta ne mogu vjerovati da su išta naučili. Ostala sam šokirana kad sam nedavno u jednom razgovoru zaključila koliko ljudi uopće ne zna šta pojedini znakovi obilježavaju, a da ne govorim o kružnom toku i raskrižjima koja nisu regulirana semaforom, pa se onda uvijek nađu face koje su uvjerene da oni uvijek imaju prednost

  • entoni 18.11.2007.

    Budući da se ubija iz auta svjesno pješake i sve sudionike prometa svi znamo moguć ishod prevelike brzine da če netko platiti životom ili ostati invalid zato kamenje u džepove i gađati šajbu pa če valjda usporiti !

  • entoni 18.11.2007.

    U ovom mjesecu prvo crveni BMW pa sutra dan navečer tamno plavi BMW skoro pokupio pješake i zamalo se zaletio na tratoar skrečući iz Branimirove u Draškovićevu tako dva dana zaredom a policije nigdje ! Oba puta su bili mlađi vozači vidio se izdrečen pogled vozača tamno plavog BMW-a kada se zbog velike brzine zanio na ulici gdje i sljepi često prolaze jedva se izravnao a inače bilo je zeleno za pješake ! Sutra veče oko 19 sati crveni BMW zeleno za pješake velika brzina škripa kočnica opet mlad nesposoban za kontroliranje tog jakog auta ! Božijim čudom nitko nije stradao ! Saobračajnu policiju na ceste a velike kamene u džepove !

Komentiraj...
Vidi sve komentare