To je to što me zanima!

BMW-om je izletio u provaliju, spašavao ga vozač kamiona

Vozač (57) lakše je ozlijeđen nakon što je BMW-om u ponedjeljak ujutro završio u 50 metara dubokoj provaliji. Spašavao ga je vozač kamiona koji je vidio nesreću
Vidi originalni članak

Vinko Mihaljević (57) iz Brela zadobio je samo lakše ozljede nakon što je u ponedjeljak oko 9 sati na prijevoju Dubci kod Makarske BMW-om završio na dnu provalije duboke 50 metara. Njegov auto završio je na krovu, a zahvaljujući hrabrom vozaču kamiona brzo je dobio pomoć.

Dragomir Muše (48) iz Splita išao je ususret Mihaljevićevu autu i vidio nesreću. Odmah je krenuo u akciju spašavanja. Skočio je preko ograde i klizio po kamenju do nastradalog muškarca.

- Vidio sam da se nešto događa u suprotnoj traci. Vozač BMW-a je sporo vozio i prešao na moju stranu te se nakratko zaustavio na bankini, a onda upao. Ispred mene je bio automobil koji je usporio. Da sam ja bio prvi, prepriječio bih mu put kamionom da ne upadne u provaliju. Čim sam vidio da je sletio, skočio sam za njim i za minutu sam ga izvlačio iz auta - prepričava Muše.

Prema Mušinim riječima Mihaljević je bio prikliješten u vozilu i bez svijesti.

- Otkopao sam veliko kamenje oko njega i izvukao ga kroz staklo da se ne uguši u tom položaju. Stavio sam ga na bok i osvijestio. Pričali smo do dolaska Hitne pomoći - kaže Muše koji je po svemu sudeći spasio stradaloga od težih posljedica. 

Mihaljeviću je navodno pozlilo jer je popio lijek na prazan želudac te je krenuo na put. Nakon što se izvukao iz provalije, prevezli su ga u splitski KBC.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • StipiJuri 01.05.2012.

    nije to krklecu prvi put da je pomoga spasit nekoga

  • user_46331 30.04.2012.

    Nije bitno ko je i što i koji je auto, svaka šast vozaču kamiona i sve čestitke kad je spasio ljudski život. Ako piše da je usporeno vozio onda se može pomislit da je čovjeku bilo loše. Nisu baš svi vozači kamikaze.

  • uNkNoWnGuY89 30.04.2012.

    Eh, da ti jebem ve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare