To je to što me zanima!

BMW-om se zaletio u vojnike: Ozlijeđeno šestero, dvoje teže

Dvojica vojnika zadobila su teže ozljede a četvorica lakše u pariškom predgrađu Levallois-Perret, kad je na njih naletjelo vozilo, prenio je francuski Info radio...
Vidi originalni članak

Šest osoba je ozlijeđeno, dvoje teško, u namjernom naletu vozila na vojnu ophodnju u pariškom predgrađu Levallois u srijedu, objavila je policija.

Vozač je pobjegao s mjesta napada, a policija za njim traga.

Dvojica vojnika zadobila su teže ozljede a četvorica lakše u pariškom predgrađu Levallois-Perret, kad je na njih naletjelo vozilo, prenio je francuski Info radio.

Načelnik Levallois-Perreta kazao je da nema sumnje da se vozač BMW-a namjerno zaletio u vojnike.

Francuski mediji pišu da su ozlijeđeni vojnici koji sudjeluju u operaciji Sentinelle, odnosno vojnim pješačkim ophodnjama francuskom metropolom nakon niza terorističkih napada zadnje dvije godine.

Snage sigurnosti nerijetko su meta pojedinačnih terorističkih napada ove godine.

U travnju je ubijen policajac na Elizejskim poljanama, a istražitelji su utvrdili da su motivi bili teroristički.

Osujećeni su slični teroristički napadi na vojsku i policiju blizu Louvrea i ispred katedrale Notre Dame. Jedan je čovjek uhićen u nedjelju pošto se vitlajući nožem pokušao probiti do ulaza na Eiffelov toranj.

Francuska je česta meta terorista još od napada na redakciju časopisa Charlie Hebdo u siječnju 2015., a pogotovo nakon niza napada u središtu Pariza u studenom iste godine.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Voltaire_ 09.08.2017.

    ???? Nevjerovatno ? Zar uvezeni u EU frau ? Merkelicini inzinjeri i doktori ne znaju voziti, ili nemaju vozacku dozvolu ? ):

  • OS_LEGA 09.08.2017.

    Jeli vozilo registrirano , dali je vozač imao važeću vozačku dozvolu, dali je bio pod utjecajem alkohola i molim da se napiše i njegovo zanimanje? Uvijek imate takve "terorističke" naslove a kada se nešto dogodi u Hrvatskoj velikim slovima se pišu ako je političar,policajac,branitelj.....

  • antemilica 09.08.2017.

    na brzake naselili par mil mladih muskaraca iz patriarhalnih arapsko africkih zemalja,i sad sve kao svi cude zast dolazi do sr....ovdje u Offenbachu gdje ja trenutno zivim vise od 50% stanovnistva cine arapi.npr u mojoj zgradi ima 22 stanova,u prvome katu zivi jedna obitelj iz Turske i u stanu do nas jos jedna tursko srpska obitelj.svi ostali stanovi su zatrpani sa mladim muskarcima iz bliskog istoka i mogu vam reci da nije lako zivjeti pored njih,pogotovo ako si zena.ovi arapi se po citav dan grupiraju ispred ulaza i gledaju zene,fuckaju,ogovaraju,gnjave.prije neki dan je jedan 33 godisnji arap napao jednu curicu od 14 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare