To je to što me zanima!

BMW sletio s ceste: Djevojka poginula, petero ozlijeđenih

U nesreći u Špišić Bukovici poginula je djevojka (24). Vozač je imao 1,07 promila i lakše je ozlijeđen. Teške ozljede zadobila su dvojica 19-godišnjaka i putnica (16)
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na izlazu iz Špišić Bukovice u subotu rano ujutro, oko 5.30 sati, poginula je djevojka A.M. (24), javlja Informativni centar Virovitica.

U autu, bjelovarskih tablica, je bilo šestero putnika. Dvoje 19-godišnjaka je teško ozlijeđeno, kao i 16-godišnja putnica. Vozač (27), koji je bio pod utjecajem alkohola, lakše je ozlijeđen, dok je 21-godišnji suvozač prošao bez ozljeda.

Ozlijeđene su prevezli u Opću bolnicu u Virovitici, ali je dvoje zbog težina ozljeda hitno prebačeno u Zagreb. Jednog od putnika prevezli su u KBC Osijek. 

Prema prvim informacijama automobil je sletio s ceste te udario u most koji je od siline udara pukao napola.

Idi na 24sata

Komentari 291

  • LovacLuka_1 07.07.2013.

    izgubljen još jedan mladi život.da policija stoji ispred prostora gdije se dešavaju razna događanja i prilikom odlaska kažnjavaju nepravilnosti....pune novine i komentari o maltretiranju građana od strane policije. što mislite tko daje informacije, o radarima i gdije su policijske kontrole,radio-postajama koje ih svaki sat emitiraju?

  • tunel1 07.07.2013.

    Ovi likovi šta su imali ovaj bmw i ekipa u autu su veliki divljaci u Bjelovaru koi su imali i po nekoliko prometnih nesreća,inače voze trke po gradu.Osobno su me u doslovce direktno zabili u mene jer nisu mogli savladat zavoj,poznajem ih osobno njima je sve to bilo smiješno,uništili su život jednoj mladoj curi i njihovoj obitelji!

  • Yassa 07.07.2013.

    i što ćemu život sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare