To je to što me zanima!

Boa od 2 metra se popela na bankomat i plašila ljude

U gradu Nišu u Srbiji vatrogasci su u četvrtak uhvatili dva metra dugačku bou koja je visila na bankomatu. Prvo su mislili da se radi o pitonu
Vidi originalni članak

U gradu Nišu u Srbiji vatrogasci su u četvrtak navečer uhvatili dva metra dugačku bou koja je visila na bankomatu mjenjačnice u središtu grada. Prvo se mislilo da se radi o pitonu, no utvrđeno je da je u pitanju boa konstriktor, zmija iz reda udava čije je prirodno stanište u Južnoj Americi, piše Blic. Egzotični kućni ljubimac iskrao se iz stana na prvom katu, a vatrogasce je oko 2.20 sati nazvao prestravljeni prolaznik.
- Zmija je  bila vrlo mirna i pitoma. Nježno smo je lopatom prebacili u torbu koju smo ponijeli. Donijeli smo je u Vatrogasni dom i stavili u posebnu kantu s poklopcem - objasnio je Nenad Ristić, zapovjednik vatrogasnog odjela. Vlasnik zmije Goran Nikolić policiji se javio u petak.
- Boško je zvijezda kasina "Ra" već četiri godine. Budući da se kasino preuređuje i da Bošku pravimo novi terarij s fontanom, odnio sam ga kod brata u stan. Zmija je bila u kutiji koja je uvezena žicom. No, Boško je uspio razmaknuti žice i izaći. Zmija nije opasna po okolinu jer da je tako, ne bih je odnio kod brata koji živi sa 7-godišnjom kćeri i suprugom -  kaže Nikolić. Nestanak zmije iz kutije vlasnici su stana primijetili tek kad su na vijestima čuli za pronađenu zmiju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Twirl 22.08.2009.

    Srbi više nisu poznati samo po dobrom humoru, nego i po sve češćim smiješnim i bizranim slučajevima.

  • ares 22.08.2009.

    kako se spustila s 1. kata? jel išla dizalom ili pješke? lol

  • dalmatinac123456 22.08.2009.

    a što ako to nije ta iz kutije ! LAKU NOĆ UKUĆANIMA ! HA HA HA

Komentiraj...
Vidi sve komentare