To je to što me zanima!

Boban i Sanader obišli požarište na Čiovu: 'Situacija zahtjevna, snage će dežurati cijelu noć'

U gašenju velikog požara  angažirane su sve raspoložive vatrogasne snage od Trogira do Omiša, a iz zraka pomažu tri kanadera i tri air traktora
Vidi originalni članak

Veliko požarište na otoku Čiovu u četvrtak poslijepodne su obišli župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice te potpredsjednik Hrvatskoga sabora Ante Sanader te se susreli s gasiteljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U gašenju velikog požara  angažirane su sve raspoložive vatrogasne snage od Trogira do Omiša, a iz zraka pomažu tri kanadera i tri air traktora.  

 Župan Boban je istaknuo kako je trenutno situacija zahtjevna, ali da se velika nada polaže u vatrogasce.

 - Dobra je vijest da kuće trenutno nisu ugrožene i da vremenske prilike idu na ruku vatrogascima- rekao je navodeći da je obilni, gusti dim s požarišta uplašio ljude.

DRAMA U DALMACIJI Veliki požar na Čiovu. Načelnik Okruga za 24sata: Obranjene su kuće, zahvaćena velika površina

- Od vatrogasaca doznajem kako se nadaju da će požar brzo suzbiti, te da će kopnene snage dežurati cijelu noć i suzbijati rubna područja požarišta kako se vatra ne bi približila kućama- izjavio je župan.

 Gori na području Općine Okrug, ali i na području Grada Splita, jer je dio Čiova teritorijalni dio Splita, precizirao je Boban.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • revolt 27.07.2023.

    Došao i Sanader, a gdje mu kanader?

Komentiraj...
Vidi sve komentare