To je to što me zanima!

Bočice krvi bacili uza zid nadvožnjaka magistrale

Naš je čitatelj pronašao epruvete svega 100 metara od Doma zdravlja u Krapini. U toj ustanovi kažu da takve bočice koriste svi laboratoriji
Vidi originalni članak

Postavljao sam plakate uz magistralnu cestu Zagreb-Macelj. Epruvete sam prvi put vidio u ponedjeljak. U četvrtak su još bile tamo pa sam ih slikao, kaže naš čitatelj R.V..
- Epruvete krvi se nalaze svega 100 metara od Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije. Na svakoj piše ime i prezime i godina rođenja osobe čija je krv uzeta. Mislim da je to sramota - rekao je R.V. Ravnateljica Doma Srebrenka Belec kaže kako je medicinski laboratorij sklopio s Domom ugovor o zakupu prostora te da je odgovornost za zbrinjavanje otpada isključivo njihova. Snježana Stanković, voditeljica laboratorija, pak kaže kako je riječ o otpadu koji se nalazi u epruvetama kakve koriste gotovo svi laboratoriji pa je nemoguće znati da li one zaista pripadaju njima. 
U međuvremenu je epruvete netko maknuo tako da ih u petak više nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • strijelica 20.06.2008.

    a mi bi u evropu, zar ne???? a gdje ste vidjeli u sloveniji, austriji, njemačkoj i drugim zemljama ikakvog smeća uz cestu????? daleko smo mi od njih, tko zna da li ćemo ih ikada dostići, ovakvim ponašanjem sigurno ne.....a da ne spominjem pitanje odgovornosti osoba koje su bacile taj otpad......netko bi trebao dobiti otkaz zbog toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare