To je to što me zanima!

'Bog ne trpi one koji miruju, a ti su predodređeni za borbu...'

Vjeroučitelj Marin Miletić održao je govor na velikom prosvjednom skupu učitelja i nastavnika u Zagrebu gdje je privukao pozornost. Sada se oglaso na Twitteru s porukom...
Vidi originalni članak

Nakon što se Riječka nadbiskupija oglasila o vjeroučitelju Marinu Miletiću koji je održao govor na velikom prosvjednom skupu učitelja i nastavnika u Zagrebu gdje je privukao pozornost, te su se ogradili od njegovog govora, Miletić se oglasio putem Twittera.

OBRATIO SE PROSVJEDNICIMA Nadbiskupija se ogradila od govora vjeroučitelja Miletića

"Volim Boga cijelim svojim bićem, sve dobro što imamo imamo zbog Njega. Volim i Crkvu zato jer volim Boga. Volim i sve naše ljude, a iznad svega volim svoju obitelj, ona je moj smisao. "Bog ne trpi one koji miruju, a predodređeni su za borbu." a u borbu - s ljubavlju", napisao je Miletić.

Podsjetimo iz riječke nadbiskupije, kako su naveli, vjeroučiteljska služba u školi određena je kanonskim mandatom koji vjeroučitelj prima u ime mjesne crkve. Kad je riječ o javnom nastupu vjeroučitelja, Riječka nadbiskupija potpuno se ograđuje od sadržaja njegova govora. 

'ŽELIMO BOLJE DRUŠTVO' Vjeroučitelj na Trgu: Gospodine premijeru, mi smo Liga prvaka

Istaknuli su da vjeroučitelj Miletić o svom javnom angažmanu nije prethodno obavijestio Katehetski ured niti se o tome konzultirao s odgovornim osobama u Riječkoj nadbiskupiji, te nije dobio suglasnost ureda za službu sindikalnog povjerenika. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Trknuti_pera 27.11.2019.

    Dragi dalmatinci koji ga podržavate, bacite pogled na Twitter profil dotičnog vjeroučitelja i istaknuto člana Armade

  • 27.11.2019.

    neki kažu snažan govor koji je ostavio traga ...no to je onaj isti koji je djecu tjerao na oče naš prije nogometne utakmice, dakle bez obzira koje su vjere svi oče naš ...što reći?

  • Cirenac 27.11.2019.

    Vjeronauk vratiti popovima, neka budu vjeroučitelji,jer svi ti vjeročitelji su uhljebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare