To je to što me zanima!

Bojan Ivošević se sukobio s investitorom, priveli ih obojicu: 'Je li pa' prika u Njemačkoj?'

Policajci su zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira doveli u službene prostorije tri osobe radi provođenja kriminalističkog istraživanja - potvrdili su iz splitske policije.
Vidi originalni članak

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević sukobio se s investitorom koji je krenuo s čišćenjem parcele, prenosi Slobodna Dalmacija.

Došlo je do verbalnog prepucavanja između njih dvojice, nakon čega je dogradonačelnika i Igora Kraljevića privela policija. Ivošević je sa smiješkom ušao u policijsko vozilo.

- Priznali ste da ste ispilali zaštićena stabla - kazao je Ivošević, među ostalim, vlasniku parcele.

- Je li to moje ili vaše stablo - odgovorio mu je Kraljević.

Danas, 30. siječnja, u ranim poslijepodnevnim satima policijski službenici zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira doveli u službene prostorije tri osobe radi provođenja kriminalističkog istraživanja - potvrdi su iz splitske policije.

Prema informacijama s terena, piše SD, ovako je tekla "rasprava" između Ivoševića i investitora:

- Je li pa prika u Njemačkoj – pitao je Ivošević vlasnika parcele.

- Je je, s tebom – odgovorio mu je ovaj.

- S čim je pa? Falit će za investicije. S koliko? 800 kila? – nastavio je dogradonačelnik...

Podsjetimo, nakon prošlogodišnjeg bizarnog incidenta na parceli ispod tvrđave Gripe koja je u vlasništvu tvrtke "Cocao", kada je dogradonačelnik Bojan Ivošević stao ispod prepiljenog stabla i vikao "Neka padne po meni!", da bi zatim deblo stabla bilo betonirano, sada je došlo do novog incidenta...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 30.01.2024.

    Podrska Bojanu ovog puta. Taj IGIKURTON je lopina na kub. Zavida je brata Marijana i zavadio ga sa roditeljima. Taj bi rođenu mater zavida za ćar.

  • kakobudebitce 30.01.2024.

    Halo Ivosevicu sta bi vi sad i privatan posjed stavili pod zastitu i ljudima branili da odlucuju na svom posjedu koja ste vi Politicka Bagra svi ste vi isti lopovi

  • melin51 30.01.2024.

    Institucije ne rade svoj posao. Inspekcije. sudovi. komisije, uhljebe sve maknuti sa platnog popisa a narodu podijeliti oružje i snimati filmove o divljoj Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare