To je to što me zanima!

Bojao se očinstva pa ženi podmetnuo pilulu da pobaci

Matana Abrahama iz Londona zamalo je ubio vlastiti otac, ortodoksni Židov dok je još bio u majčinom trbuhu jer se otac Gil bojao očinstva
Vidi originalni članak

Gil Magira je majci svog djeteta, Atan, u hranu stavio pilulu za izazivanje pobačaja jer je ona odbila pobaciti. Počela je krvariti i hitno su je prevezli u bolnicu, a njen 11 tjedana star fetus uspio je preživjeti unatoč tome što je krvarila puna dva tjedna. Tad je saznala da je Gil namjerno izazvao pobačaj. On je nedavno osuđen na tri godine zbog trovanja.
- Nemate pojma kako je divno gledati sina kako raste, pogotovo jer sam svjesna da sam mogla ostati bez njega. Jedino ne znam kako ću mu objasniti da ga je njegov vlastiti otac pokušao ubiti i prije nego je rođen - kaže Atan. Gil se naime bojao očinstva i vjerovao  da nije dovoljno dobar muškarac da bi bio otac.
- Otkad sam saznala da sam trudna nagovarao me na pobačaj, ali ne mogu vjerovati da je bio spreman podmetnuti mi pilulu - kaže Atan, koja je potpuno zdravog Matana rodila dva mjeseca prije roka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • exit 06.03.2008.

    e koji idiot..!!bojao se pa htio ubiti sina.....mislim.....treba njemu podmetnuti neku pilulu....

  • ivana1985 03.03.2008.

    idiot, svinja, ubit ga treba , a gle kako lipo dite ima:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare