To je to što me zanima!

Boji se zatvora da je ne bi silovali jer je jako zgodna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Angie Angie Sanclemente (30) bila je poznata kolumbijska manekenka. Sada je na Interpolovoj tjeralici zbog sumnje da je krijumčarila kokain
Vidi originalni članak

Angie Sanclemente (30) je kolumbijska manekenka. Interpol je za njom raspisao međunarodnu tjeralicu zbog sumnje da je povezana sa švercom droge. Sumnjaju kako je Angie služila kao kurir, te je u kovčezima krijumčarila kokain u Buenos Aires. Policija je do sada uhitila šestero ljudi, od kojih jednu djevojku (21) koju terete za pokušaj švercanja 55 kilograma kokaina.
- Jako sam tužna i povrijeđena zbog lažnih informacija. Ne znam kako tisak može uništititi nevinu osobu - napisala je Sanclemente na Facebooku. Kasnije je dodala i kako ne želi otići u zatvor jer to ne zaslužuje. Angie se navodno boji zatvora jer ju je strah kako će je tamo silovati zato što je zgodna. Vjeruju kako je manekenka trenutno u Argentini, a i njeni prijatelji su rekli da se jako boji zatvora. Angiena majka je zaposlila odvjetnika koji će je braniti na sudu, ali on se s njom još nije upoznao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pero 4000 28.03.2010.

    a njoj bi bilo krivo:))))))))

  • eyeguard 28.03.2010.

    @ravlic90, ta fora bi prije išla, kriv si, dok ti se ne dokaže suprotno (:

  • dccro 28.03.2010.

    ako ti odeš u zatvor i ja ću hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare