To je to što me zanima!

'Bojimo se da se Korade ne vrati u Veliku Veterničku'

Roditelji školaraca su u panici. Strah ih je pustiti u ponedjeljak djecu u školu, traže osiguranje policije. Jedva čekaju da policija nađe Koradea
Vidi originalni članak

Jako se bojim, imam tri unuke i s njima spavam. Strah me je, nikad se takvo zlo nije dogodilo u našem selu, nije nam svejedno, ispričala nam je mještanka Velike Veterničke, zagorskog sela u kojem su ubijeni Franjo Kos (62), Cecilija Hudić (62) i njezin unuk Goran Hudić (15). Trećeg dana nakon stravičnog ubojstva, dok je policija tragala za Koradeom, Veterničani su se zatvorili u svoje domove. Nakon što su čuli da je policija pronašla njegov džip, ali ne i njega, strah im se još više uvukao u kosti.
- Ak’ je on pobil naše susjede, a nisu ga našli, bojimo se da se ne vrati u selo. Ni prije nije bil miroljubiv susjed, ko zna kaj bi još mogel napraviti - u strahu prepričavaju susjedi.
U kuće su se jučer oko 10 sati povukli i mještani Staroga Golubovca. Na brdu nasuprot njihova sela, zvanom Bijela peć, policija je u šumi pronašla Koradeov džip.
- U petak su policajci išli od kuće do kuće i popisivali nas. Pitali su nas i jesmo li kaj vidjeli ili čuli - ispričala nam je mještanka, koja je kroz prozor gledala bojevo vozilo specijalaca. Cijeli je dan slušala i nadlijetanje helikoptera iznad sela. Mještani kažu da jedva čekaju da policija pronađe Koradea jer već noćima ne spavaju.
U strahu su i roditelji školaraca. Kažu da se boje u ponedjeljak pustiti djecu u školu, sve dok je ubojica na slobodi. Od policije traže da osiguravaju škole u Zagorju.
- O tome ćemo na vrijeme izvijestiti roditelje - rekao nam je glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lastavica 30.03.2008.

    neće ode on zagorcu

  • user_24180 30.03.2008.

    Jadni ljudi u tom selu. Bojim se da korade neće biti ni uhvaćen ni osuđen.......možda griješim.......

  • user_24180 30.03.2008.

    ani83 potpisujem ! Samo ne želim da i tebe zablokiraju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare