To je to što me zanima!

Boksač ubio ženu u hotelu pa se objesio u zatvoru

Edwin Valero (28) po izlasku iz hotela u Valenciji je zaštitaru rekao da je ubio suprugu. Nakon što su ga zatvorili, boksač se objesio u svojoj ćeliji
Vidi originalni članak

Suspendiranog prvaka WBC-a Edwina Valera (28), policija je u nedjelju uhitila zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jennifer Viero (20). Valero je u nedjelju u zoru, napuštajući hotel u Valenciji, rekao zaštitaru da je ubio ženu. Policija je tijelo s tri ubodne rane našla u sobi i privela boksača. Dva sata nakon ponoći objesio se u ćeliji o komad vlastite odjeće. Zatvorenik iz ćelije od njegove pozvao je čuvare. Valero je još pokazivao znakove života, no ubrzo je preminuo. Prošlog mjeseca Valero je priveden zbog napada na suprugu i medicinsko osoblje bolnice u kojoj su ju liječili nakon što ju je boksač pretukao. Jennifer je tada imala probijena pluća i nekoliko slomljenih rebara. Njegov odvjetnik tada je rekao da je Jennifer pala niz stepenice. Boksač je od ožujka na liječenju od ovisnosti o alkoholu i drogama. Valero, koji ima rezultat 27-0, titulu svjetskog prvaka lake kategorije izgubio je u veljači po vlastitoj želji jer se htio okušati u težoj kategoriji, rekli su iz Svjetskog boksačkog udruženja (WBC).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavuša13 19.04.2010.

    Nadam se da ce sad njemu neko tamburat po rebrima!

  • seka58 19.04.2010.

    Stoka.

  • plavuša13 19.04.2010.

    Jutros sam napisala kreten nasilni i sad cu napisat kreten nasilni x2!!!!Ako se htio koknut mogo se koknut a pustit jadnu zenu da zivi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare