To je to što me zanima!

Bolesna je? Merkel se snažno tresla dok su svirali himnu

Njemačka kancelarka Angela Merkel kasnije je na konferenciji za novinare izgledala u redu. Rekla je da je u međuvremenu popila najmanje tri čaše vode te da je inače dobro
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel (64) je u utorak primila u posjet ukrajinskog predsjednika. Volodimir Zelenskij (41) i Merkel su tijekom izvođenja njemačke himne stajali na crvenom podestu.

Odjednom se Merkel počela nekontrolirano tresti. Zelenskij to izgleda nije primijetio, ali su primijetili ljudi koji su bili u pratnji. Tijelo kancelarke vibriralo je od ramena do stopala. Merkel je stisnula usne.

Ruke je spustila uz tijelo. AP piše da Merkel nije mogla kontrolirati svoje tijelo. Kasnije je na konferenciji za novinare izgledala u redu. Rekla je da je u međuvremenu popila najmanje tri čaše vode. 

- To mi je izgleda nedostajalo, inače sam dobro - rekla je Merkel. DPA piše da je Merkel znala i ranije tako drhtati, a i tada su rekli da je to bilo zbog dehidracije, prenosi Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tonkica_palonkica 19.06.2019.

    nek se trese nis joj nece bit,tresemo se i mi od straha zbog njenih sran*a

  • 19.06.2019.

    I takva vodi svjetsku politiku,zato planeta i je tu gdje jest.

  • Hanss_1 19.06.2019.

    tresla se baba nema travu hasisku nije s,rkala koku odavno babu ovu trerba otrovat ona i jos neki srusili su poredak kojio je bijo miran i dobar otkako je ona na vlasti posijala je ratove sa makronom buschom onda onim us crncem presjednikom,napravili su ratove po svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare