To je to što me zanima!

Bolesni plan: Ljubavniku spalila lice da bi uzeo mužev identitet

INDIJA: Swathi Reddy osumnjičena je zajedno sa svojim ljubavnikom Rajeshom za ubojstvo muža Sudhakara. Ubili su ga i spalili njegovo tijelo, nakon čega je Rajesh trebao preuzeti njegov identitet
Vidi originalni članak

Swathi Reddy (34) iz Nagarkurnoola u Indiji optužuju za provođenje bolesnog plana - da je ubila muža (32) kako bi bila s ljubavnikom, a potom ljubavnika zalila kiselinom po licu ne bi li on izgledao kao njezin ubijeni muž. Ljubavnik bi uzeo mužev identitet, a onda je za ubojstvo ne bi optuživali, piše Mirror.

NAPAD U LONDONU Dječak (15) kiselinom polijevao ljude, vrištali u boli: Ne vidimo!

Prema optužnici, Reddy je muža onesvijestila injekcijom, a potom ga je zatukla na smrt i unakazila mu glavu. Kad je prestao disati, tijelo su odnijeli u šumu i zapalili ga.

Tada Reddy, inače medicinska sestra, smišlja bolestan plan. Ljubavnika će zaliti kiselinom po licu te će on preuzeti identitet njezina ubijenog muža. On je pristao pa su tako i učinili. Policiji su ispričali da su ih napali provalnici i da su u borbi "njezina muža" zalili kiselinom.

ŽIVCIRALA SU GA KOLICA Poremećeni um: Umirovljenik polio svoje susjede kiselinom

Roditelji primijetili promjene na 'sinu'

Roditelji ubijenog prvi su posumnjali nakon dva tjedna uvidjevši na "svom sinu" promjene u ponašanju. Naveli su ga na identifikaciju otiskom prsta te su saznali bolnu istinu - Rajesh je glumio njihova sina, odnosno Swathijina muža.

Oboje su osumnjičeni za ubojstvo.

- Sudhakaru je rođak kazao kako mu je vidio ženu kako se vozi s drugim muškarcem. Pitao ju je o tome, no ona mu nije odgovarala. Otad su se svađali, a ona je vjerojatno tada počela i razvijati svoj plan. Njegovo tijelo odvezli su na 150 kilometara udaljeno izolirano mjesto i tamo ga zapalili - stoji u policijskom zapisniku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Lesy 16.12.2017.

    Bog te poteri...

  • Papatest 16.12.2017.

    Mogla ga je baciti tigru,oni u Indiji ubiju godišnje tisuću ljudi i sve bi prošlo bez problema,bez kiseline,bez prstiju

  • ĐorđePatković 16.12.2017.

    izgleda njoj nije bitno lice kod ljubavnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare