To je to što me zanima!

Bolesno: Kćer držao zatočenu 16 godina jer je ostala trudna

Ženu je pronašla policija nakon anonimne dojave, njezinog brata su uhitili i očekuje ga osam godina u zatvoru, a otac je imao moždani udar pa mu neće suditi
Vidi originalni članak

Maria Lúcia de Almeida Braga posljednjih 16 godina svog života provela je gola i zatvorena u maloj prostoriji u koju ju je zaključao vlastiti otac. Monstrum je, uz potporu svog sina, Mariu kaznio jer je ostala trudna s 20 godina. Njemu je to bila sramota pa je dijete nekome dao, a vlastitu kćer strpao u improvizirani zatvor. 

Ženu je pronašla policija nakon anonimne dojave, njezinog brata su uhitili i očekuje ga osam godina u zatvoru, a otac je imao moždani udar pa mu neće suditi.

Soba u kojoj je bila Maria užasno je vonjala po urinu i fecesu, a jedino svjetlo u prostoriji dopiralo je kroz zaključani prozor ispred kojeg se u dvorištu nalazi bodljikava žica. Mariu nitko nije ranije spasio jer obitelj živi na izoliranom mjestu kuda ne prolaze ljudi pa nitko nije čuo njezine urlike. 

Hranili su je dva puta dnevno, poput životinje, piše Daily Mail. U sobi je, osim Marije, bila još jedino viseća ležaljka na kojoj je spavala. 

- Soba je bila tri sa tri metra i u njoj je jedino bila viseća ležaljka. Bilo je jako smrdljivo, vlažno i prljavo. Dotrčala nam je raširenih ruku kad nas je vidjela - ispričao je jedan od policajaca i dodao kako je bila jako mršava kad su je našli, ali težina joj se sad već normalizira. 

- Ima poteškoća u govoru, ali počinje pisati - opisao je Marijin oporavak.

Osim što su je spasili, policija je uspjela identificirati i Marijinog sina. Nadaju se da će majka i sin uskoro ponovno biti zajedno.
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Zarica 🐬 02.04.2017.

    Ovo je dno dna.... Užas jedan... A kazna za smijati se makar 16 god ko što je bila jadna žena zatocena.... A o dušovnom bolu bez diteta itd da i ne govorim.... Ajme 😱😱

  • MOC JE U ZNANJU 02.04.2017.

    Jezivo . :-(((

  • _Varešak_ 02.04.2017.

    Oca je već stigla kazna, brat je malo dobio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare