To je to što me zanima!

Bolesnoj djeci za smještaj dali vlažan i derutan stan

Osječka Udruga djece oboljelih od malignih bolesti “Moje dijete” molila od Osijeka i Zagreba pomoć i smještaj za roditelje čija se djeca liječe
Vidi originalni članak

Mjesecima je osječka Udruga djece oboljelih od malignih bolesti “Moje dijete” molila od Osijeka i Zagreba pomoć za roditelje čija se djeca liječe u bolnicama dvaju gradova. Tražili su dva stana na korištenje u kojima bi besplatno noćila oboljela djeca i roditelji u vrijeme liječenja. Gradonačelnik Milan Bandić Udruzi je na dao četvorosobni stan. U Osijeku su dobila stan na korištenje, ali uz mjesečnu naknadu.
- Ne želimo biti nezahvalni, ali taj stan je u lošem stanju i mora se renovirati. Imamo 30-ero bolesne djece čiji roditelji moraju o svom trošku boraviti u Zagrebu ili Osijeku po godinu dana boreći se za život svoje djece. To je golem izdatak i treba nam dodatna pomoć, kaže Sonja Kučinac iz Udruge.
Pomoć možete uplatiti na račun u Slavonskoj banci - 2393000-1102143525

Idi na 24sata

Komentari 6

  • loly0 04.04.2008.

    nasa hrvatska se ne brine za bolesnu dijecu nego se brinu kako ce bushu biti bolji i ugodniji smijestaj.

  • sanja4 18.03.2008.

    šta svoju mater ne usele tu. kreteni.

  • mayhem26 18.03.2008.

    Neboj se da je slučajno koje oboljelo SRPČE zatrazilo stan dobilo bi novi sa podnim grijanjem i to odmah uz bolnicu,a na terapije bi isli plačenim 24-satnim taxijem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare