To je to što me zanima!

"Bolestan um koji pali Marjan je Kerumov politički protivnik"

Na komentare splitskog dogradonačelnika reagirao je predsjednik splitskog HSP-a Hrvoje Tomasović, koji se osjeti prozvanim. Kazao je da je ta optužba dno dna
Vidi originalni članak

Namjerno izazvani požari na Marjanu, koji je u tri dana gorio dva puta, izazvali su pravu političku buru u Splitu. Dogradonačelnik Jure Šundov je izjavio da samo bolestan um može paliti Marjan, ali je iznio i sumnju kako je psihopat koji je izazvao požar politički protivnik Željka Keruma koji bi želio da u njegovu mandatu Split izgubi "pluća grada" koja su sačuvali svi njegovi prethodnici. Hrvoje Tomasović, predsjednik splitskog HSP-a, osjetio se prozvanim.

- S obzirom na to da Kerum mene drži jedinim neprijateljem i zločincem koji ga onemogućava u mirnoj pljački grada, vjerojatno misli da ja palim Marjan. Šundov radi po njegovu nalogu. Ova je optužba dno dna i zaslužuje psihijatrijsko vještačenje. Ja sam "marjanofil", baš sam svaki dan na Marjanu i vozim bicikl. Isto bih tako ja mogao Keruma pitati pali li on Marjan jer ga želi pretvoriti u građevinsku zonu - rekao je Tomasović. 

Duje Marasović, predsjednik splitskog HDZ-a, rekao je kako se slaže da je riječ o psihopatu koji pali Marjan, ali za drugi dio izjave, onaj politički, rekao je da je na intelektualnoj razini jednakoj onoj piromana koji podmeće požare.

- To su gluposti koje Kerumov propagandistički štab baca u javnost - smatra Marasović.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • čamil 12.08.2011.

    Šundove ako neko od vaših drži ovce na Marjanu unda je siguro on to napravijo.

  • feba 12.08.2011.

    Mislim da s ovim čovjekom nešto nije u redu.Davati ovakve izjave je bedasto.Postoje piromani,neodgovorni ali samozapaljenje od smole--razloga je mnogo ali...da netko smješta faci Kerumu je suludo.

  • mesoterija_1 11.08.2011.

    a moga ludog susida sta izvodi sa žigicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare