To je to što me zanima!

Boljkovcu su odbijene žalbe, ostaje u pritvoru u Remetincu

Boljkovca sumnjiče za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u Dugoj Resi u svibnju 1945. Sutkinja mu je zbog 'osobito teških okolnosti kaznenog djela' odredila pritvor
Vidi originalni članak

Josipu Boljkovcu (91) su odbijene sve žalbe i ostat će u pritvor. Njega su podsjetimo uhitili prošli tjedan i to zbog sumnje na ratni zločin protiv civilnog stanovništva u Dugoj Resi u svibnju 1945. godine.

Sutkinja Županijskog suda u Zagrebu je otvorila istragu protiv Boljkovca i pritvorila ga na mjesec dana zbog 'osobito teških okolnosti kaznenog djela'. Boljkovac je trenutno u pritvoru u Remetincu. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • TNT2 10.11.2011.

    Ma Nobilo zna da je ovaj 100% nevin kako i nebi kad su zajedno bili pa mislim.......

  • pješak 08.11.2011.

    Ovog starca od 100 godina zatvaraju, on je opasan za državu, a onog svirepog kriminalca iz HAC-a, Prskala, koji je milijarde opljačkao i pronevjerio, puštaju, i još mu daju milijun kuna odštete i novo radno mjesto! To je država! To je domoljublje! Svaka čast! Za takve treba glasati jer će nas oni spasiti i zaštititi od opasnih partizana! Nećemo opstati ako ne pohapse još jednog ili dva živa partizana! Glasaj narode za bagru j... ti bog mater glupu!

  • jabbar 08.11.2011.

    Naravno da mora ostati u pritvoru!Kaj ak mu opet padne na pamet da osnuje HDZ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare