To je to što me zanima!

Bolnici u Mostaru 'sazad' je ušlo još 40 milijuna kuna iz Hrvatske

Hrvatska je i 2020. donirala mostarskoj bolnici, tada 43 milijuna kuna. Ravnatelj bolnice je Ante Kvesić, poznat po izjavi tijekom proboja korone u bolnicu: 'Umisto sprida, zaraženi pacijent uša nam je sazad'
Vidi originalni članak

To je potpora Mostaru, svim građanima Mostara, Hrvatima u Bosni i Hercegovini, osobito Hrvatima u Hercegovini. Drago mi je da možemo nastaviti s kontinuiranom potporom Hrvatima u BiH, a osobito u kontekstu suzbijanja epidemije, rekao je nedavno Andrej Plenković na sjednici Vlade, o novoj donaciji mostarskoj bolnici od 40 milijuna kuna. 

Taj novac bit će isplaćen iz državnog proračuna, kao i 2020. godine kad je bolnica u Mostaru dobila 43 milijuna kuna.

ZARAŽENI SE KRETAO PO KLINICI Video šefa bolnice u Mostaru: 'Umisto sprida, uša je sazad'

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da je taj novac osiguran temeljem ustavne odrednice prema kojoj Hrvatska štiti prava i interese svojih državljana.

'Uša nam je sazad'

Inače, ravnatelj mostarske bolnice je Ante Kvesić, koji je 2020. postao viralni hit nakon što je bolnica imala proboj korone. 

Snimke njegove izjave o pacijentu koji je, umjesto sprida, uđa sazad, vrtjele su se danima na društvenim mrežama.

Pogledajte video: 'Uša nam je sazad'

Idi na 24sata

Komentari 452

  • Ivan Crni 31.01.2022.

    Od njih i dobiva glasove,puni autobusi dolaze. Mora im se oduziti. Sta ima veze sto u Petrinji obitelji s djecom spavaju po kontejnerima,sta ima veze sto su nam bolnice derutne,sto starci kopaju po smecu da jedu... Sta ima veze !

  • Rosa56 30.01.2022.

    Auh komentara kao da u Mostaru zive vanzemaljci a ne Hrvati pa ko bi to treba pomoci u ovim teskim vremenima  Arapi Turci Sarajevo Komsic, koji bi I Peljeski most zabranio da je uspio. Niko nije protiv Banovinu I svi smo pomagati koliko je ko mogao. Za Banovinu novci stoje  kuce ce se izgraditi  a ljudi koji umiru nji ne mozemo povratiti. Kuce treba izgraditi po propisu da izdrze buduce potres. Ono poslije rata bilo nagrudane bez zeljeza I betonski drzaca nije ni cudo sto se sve srusio. 

  • nottonightjosephine 29.01.2022.

    No problem, pdv i porezni nameti su vise nego dovoljni da se to plati! Sazad! Sto ce reci sguza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare