To je to što me zanima!

Bomba u N. Yorku: Uhitili kupca auta, bježao u Dubai

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarca kojeg sumnjiče da je kupio terenac u kojem je na Times Squareu nađena bomba uhitili su dok se pokušavao ukrcati na let za Dubai
Vidi originalni članak

Policija je uhitila Amerikanca kojeg sumnjiče da je kupio terenac u kojem su na Times Squareu u New Yorku pronašli bombu. Faisala Šazada (30) uhitili su dok se na aerodromu JFK pokušavao ukrcati na let za Dubai. Osumnjičeni je porijeklom Pakistanac. Bomba u autu navodno je trebala eksplodirati u subotu navečer, ali očito nije bila dobro sastavljena. Državni tužitelj Eric Holder je rekao kako je napadač imao namjeru ubiti Amerikance. Dodao je i da neće stati dok se ne privedu svi odgovorni. Rekao je i kako je Nissan prodan prije tri tjedna, a prodavač i kupac nisu izmijenili nikakve papire. Muškarac je automobil kupio za 1.800 dolara (oko 9. 720 kuna) u Connecticutu. Prodavač je kupca opisao kao muškarca starog između 20 i 30 godina, a istražitelji još uvijek preslušavaju njihove telefonske razgovore.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gogonina 04.05.2010.

    A da ga slucajno nije uhitila Hrvatska policija koja ja u stanju da trosi samo novce iz drzavnog obracuna.

  • lucarelli 04.05.2010.

    navodno je vikao: \"nisam ja majke mi!\"

  • nicijisin49 04.05.2010.

    Pokusaj je bio diletantski neuspjesan , no to je samo uvod u seriju onoga sto slijedi i sto ce biti znatno ozbiljnije. Suprostavljenim stranama je zapravo incident dobro dosao. Islamski militanti zele pokazati americkoj ali i svojoj javnosti da imaju kapacitete za napad u samim USA, a americkoj administraciji kao alibi za nastavak rata u Afganistanu , Iraku i vjerojatno Iranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare