To je to što me zanima!

Bomba usred Podgorice: Ubili mladića povezanog s mafijom?

Bomba je eksplodirala dok je mladić autom izlazio iz garaže. Detonacija se čula u većem dijelu Podgorice Nadležne službe su na terenu i obavljaju očevid...
Vidi originalni članak

U garaži u središtu Podgorice večeras je eksplodirala bomba. Kako neslužbeno doznaju Vijesti, bomba u je eksplodirala dok je auto bilo u pokretu. Iz garaže je sukljao gusti dim. 

Portal Analitika doznaje da je u eksploziji ubijen gost hotela "Premijer". Ispod auta marke BMW mu je podmetnuta bomba koja je aktivirana na daljinski. Prema prvim informacijama iz policije, mladić je bio blizak zloglasnom kavačkom klanu.

Policija ne isključuje mogućnost da je mladić vozio bombu u automobilu i da se ona slučajno aktivirala. 

Detonacija je bila vrlo jaka i čula se i u drugim dijelovima grada. Nitko od slučajnih prolaznika nije ozlijeđen niti su nastala oštećenja na bilo kojem drugom automobilu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Prva Proleterska 30.03.2018.

    Po nabubrenoj - napuhanoj karoseriji auta , može se zakljućiti , da je pukla njegova bomba , koju je vjerovatno namjenio nekom drugome !

  • mejna 30.03.2018.

    A sta je sa hrvatima iz Splita sto ubijaju hrvate u zagrebu, to nije bratoubilastvo, uzima sam cuo u split ubija zagrepcane

  • pijevac 30.03.2018.

    samo da nedužni ne stradaju u tim obračunima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare