To je to što me zanima!

Bombardirali izbjeglički kamp, ubili na desetke žena i djece

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Helikopter sirijskih vlasti na kamp je izbacio dvije tzv. bačve-bombe. Neki mediji prenose kako je poginulo najmanje 60 ljudi. Snimke 'masakra' su užasavajuće...
Vidi originalni članak

Helikopter sirijskih vlasti bombardirao je u srijedu izbjeglički kamp u sirijskoj sjevernoj pokrajini Idlib. Očevici su izjavili da je ubijeno više desetaka civila, uglavnom djece i žena. Al Jazeera javlja da je poginulo najmanje 60 ljudi. Na kamp je helikopter izbacio dvije tzv. bombe-bačve.

Na šokantnim snimkama koje su objavljene na YouTubeu vide se raskomadana tijela i zapaljeni šatori. Sirijski državni mediji o napadu šute, a organizacije za ljudska prava tvrde da je ubijeno deset civila. 

Od početka građanskog rata u Siriji raseljeno je oko deset milijuna ljudi. Poginulo je oko 200.000 ljudi. Pobunjenici i vlast u Siriji međusobno se optužuju za napade i ubijanje civila. 

"To je barbarski čin"

O napadu na izbjeglički kamp oglasila se Amerika. Napad su nazvali stravičnim te barbarskim činom. 

- Zgroženi smo snimkama napada Assadova režima na kamp u kojem su se nalazili nedužni civili - rekla je Jen Psaki, glasnogovornica State Departmenta, piše Alarabiya.net.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • dundu 30.10.2014.

    sad treba znači pomagati isil.da ratuju protiv asada

  • mik 30.10.2014.

    Do kad će međunarodna zajednica tolerirati amerima ovakva sranja ? Siguran sam da su njihovi prsti u ovom zločinu !

  • tonka5 30.10.2014.

    Evo upravo ovako se komentiralo o nama kad je bio kod nas rat a mi se čudili kako niko ništa ne poduzima............................................................................................................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare