To je to što me zanima!

Bombaš se motociklom zabio u policijsku postaju, 10 mrtvih

Bombaš je zabio motocikl u kontrolnu postaju u regiji Džamrud, na cesti koja vodi prema Afganistanu. Među mrtvima najmanje je pet policajaca i jedan novinar
Vidi originalni članak

Bombaš samoubojica raznio se u utorak u blizini policijske kontrolne postaje na sjeverozapadu Pakistana, ubivši pritom najmanje deset ljudi a ranivši više od 20, kazali su dužnosnici.

Bombaš je zabio motocikl u kontrolnu postaju u regiji Džamrud, na cesti koja vodi prema Afganistanu. Među mrtvima najmanje je pet policajaca i jedan novinar.

Do napada je došlo u regiji u kojoj su sigurnosne snage pojačale borbu protiv pakistanskih talibana i drugih militantnih skupina, uz granicu s Afganistanom. Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napad.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Security_Advisor 19.01.2016.

    Dobro je da je u naslovu navedena samo provincija,a ne i država u kojoj se napad dogodio.Inače je opće poznato da svi u RH znaju gdje je provincija Džamrud pa nema potrebe to stavljati u naslov.Kud to ode novinarstvo kad ne zate napisati članak koji bi odgovorio na osnovna pitanja na koja vijest mora odgovoriti da bi bila razumljiva.

  • mladenh003 19.01.2016.

    Dal je bio sa skuterom ili s necim brzim

  • Almighty 19.01.2016.

    Imam osjećaj kao da nam vlasti prešućuju da se radi o nekoj opasnoj virozi. Da li je to napravio iz očaja ili zato što je zaluđen vjerom ? Nije trebao ubiti nedužne ljude. Zato mi nije jasno zašto takve ljude koji povedu u smrt i ostale zovu ''samoubojicama''. Pa nije ubio samo sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare