To je to što me zanima!

Bombom na policijsku stanicu: 'Taj brutalan napad neće proći!'

Bombaš je bacio eksplozivnu napravu preko hodnika između dvije policijske zgrade te pala u unutrašnje dvorište. Priveli su dvije osobe na obavijesni razgovor
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija odjeknula je oko jedan sat u utorak iz kruga zadarske policijske uprave. Bombaš je bacio eksplozivnu napravu preko dvorišne ograde policije u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru! Poletjela je preko hodnika između dvije policijske zgrade te pala u unutrašnje dvorište. U napadu na policijsku upravu nitko nije ozlijeđen, jer su dežurni službenici Operativno-komunikacijskog centra,   dežurni prometni policajci i portir bili na drugim mjestima. Stradala je fasada policijske zgrade i nekoliko prozora.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Policajci su obavili očevid, ali još nisu obznanili o kojoj se napravi radi, odnosno je li ona ručne ili industrijske izrade. Kazali su nam jedino da nije riječ o neslanoj šali te da nije u pitanju petarda prvog razreda. Nisu nas pustili do mjesta pada eksploziva. 

'Ovaj nam je događaj definitivno prioritet'

- Ovaj nam je događaj definitivno prioritet  - kazao nam je u utorak Elis Žodan, glasnogovornik policijske uprave te dodao da provjeravaju nekoliko verzija i motiva događaja, ali da u interesu istrage ne smiju puno otkrivati.  

Policija je u utorak objavila i kako su dvije osobe koje se dovode u vezu s eksplozijom pod kriminalističkom istragom. 

NOĆNI NAPAD Eksplozija u dvorištu zadarske policije, popucala su stakla...

'Ovaj sramotni i kukavički čin nije dobrodošao i ne prolazi!'

Oglasio se i Sindikat policije  Hrvatske te zatražio angažman državnih sigurnosnih službi.   

- Sindikat policije Hrvatske najoštrije osuđuje sramotni i kukavički čin napada na Policijsku upravu zadarsku, a koji se dogodio noćas oko jedan sat iza ponoći. Takav brutalan napad, kao i način izvršenja, možemo okarakterizirati isključivo krajnje drskim i provokativnim činom na koji očekujemo najoštriji, najbrži i maksimalan odgovor svih državnih službi zaduženih za domovinsku sigurnost. Obzirom na navedeno, zahtijevamo da se sve raspoložive policijske snage, kao i snage drugih sigurnosnih službi stave na raspolaganje i u funkciju prioritetnog utvrđivanja počinitelja ovog podmuklog i kukavičkog napada na policiju. Mora se poslati jasna poruka svima kako takvo ponašanje u Hrvatskoj nije dobrodošlo i ne prolazi. Stoga se na ovakav izazov mora odmah i najoštrije odgovoriti svom snagom represivnog aparata - stav je sindikata.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • hipron 06.12.2017.

    Nadam se da će se kriminalac sam javiti i obrazložiti bacanje Bumbe

  • čupakabra 01 05.12.2017.

    ma ja ne razumijem ove ljude.. ajd da 20 godišnjaci lupaju te gluposti.. al ni to mi nije jasno.. ja sam u tim godinama ganjao cure a ne lupao gluposti po tastaturi...baš mi puco ponos i za policiju i za politiku.. al da stariji, ozbiljniji ljudi odobravaju bacanje explozivne naprave po policiji e to mi stvarno nije jasno.. tako da postoji samo jedno objašnjenje... junferi 30 + godina, sami, nesretni, mamini sinovi.. valjda im se lagano diže kad se ponašaju ovako.. buntovnički.. ajte ljudi.. samo naprijed. samo pazite da vas mama ne uhvati i da ne dobijete po ušima..

  • ivacrni 05.12.2017.

    Manje kaznjavajte sirotinju vise ove tajkune i svi sretni

Komentiraj...
Vidi sve komentare