To je to što me zanima!

Borba protiv terorizma: SAD šalje svoje ljude i u Hrvatsku

Američko Ministarstvo pravosuđa objavilo je da šalje nove državne odvjetnike u četiri države Balkana koji će pojačati program borbe protiv terorizma u inozemstvu
Vidi originalni članak

Američko Ministarstvo pravosuđa objavilo je da će slanjem novih državnih odvjetnika u četiri države Balkana pojačati svoj program borbe protiv terorizma u inozemstvu, piše Washington Times.

Oni će imati  zadaću pomoći u koordinaciji napora da se spriječi odlazak stranih boraca u redove terorističkih grupa

- Cilj je osigurati pomoć našim saveznicima u sudskom progonu povratnika iz Sirije - kazao je američki ministar pravosuđa Eric Holder.

Američki odvjetnici će se pridružiti svojim kolegama koji se već nalaze u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Kosovu i Srbiji.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • stef99 15.11.2014.

    To je protuustavno, šta će ti kvarni ahmeri tu raditi muljaže, i navalačiti zlo na našu zemljicu,....teraj te gofnare ....

  • slobodni dalmat 14.11.2014.

    ....ameri njuše terorizam u nas odmah nakon raspisivanjem natječaja za eksploataciju nafte u Jadranu ...izgleda da ima nafte..:):)

  • slobodni dalmat 14.11.2014.

    ....terorizam je neadekvatna borba protiv nadmočnog protivnika za svoja prava koji su često sastavni dio Ženevske konvencije....u ostalom kada počinje terorizam..? ...jeli izražavanje simpatije ili razumjevanje za uzroke koje potiću na terorizam već akt terorizma..? ...jeli terorizam krajni akt upozorenja na postoječu nepravdu. Sa terorizmom se još nikada nije ostvarila bilo kakva geografska osvajanja ...? ....jeli se terorizam koristi i potiče od isti koji se zvanično protiv njega bore..? ...da bi razumio terorizam moraš razumiti uzrok i kreniti od toga prije nego što žrtvuješ među ostalom i nedužne osobe...sa pogledom u prošlost tko je največu korist ili profit direktno ili indirektno kratko ili dugoročno od "terorizma" imao odnosno samo od sijanja straha od istog..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare