To je to što me zanima!

Borba za čisti zrak: Brođani u nedjelju prosvjeduju na granici

Sve što je rečeno na sastancima u gradskoj upravi kojemu su nazočili predstavnici Vade, u JANAF-u i na saborskom Odboru za zaštitu okoliša i prirode je ravno nuli, kažu predstavnici građanske inicijative
Vidi originalni članak

U nedjelju, 18. prosinca u 15 sati novi je prosvjed Brođana za čist zrak. Takvu odluku u utorak je donijelo 15 predstavnika Građanskih inicijativa koje se bore za čist zrak u ovom gradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Sve što je rečeno na sastancima u četvrtak u gradskoj upravi kojemu su nazočili predstavnici Vade iz Ministarstva zaštite okoliša, u petak u JANAF-u i u ponedjeljak na saborskom Odboru za zaštitu okoliša i prirode je ravno nuli. Nismo dobili niti jedan odgovor koji bi nas i naše sugrađane zadovoljili. Rok koji smo dali da se organizira sastanak s predstavnicima Bosanskog Broda i rafinerije istječe u petak. Koliko znamo taj je sastanak zakazan za 21. prosinac time je rok probijen pa zbog toga u znak upozorenja Vladi RH za nedjelju organiziramo prosvjed kod graničnog prijelaza. Pozivamo sve naše sugrađane da se odazovu i ovime pokažemo da smo sve bliže i bliže blokadi granice. Samo ako se sastanak sa susjedima organizira do petka i ako na njemu budu doneseni zaključci koji će nas zadovoljiti taj prosvjed može biti odgođen. Koliko vidimo od toga nema ništa i prosvjeda će biti – rekao je Mladen Sudar, iz Građanske inicijative Brođani za Brođane. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lun@ 777 13.12.2016.

    Izgleda da nikakvog sporazuma ne može biti, pa se eto ljudi odlučili na drastični potez nakon toliko godina moljakanja da se nešto učini. Ne krivim ih.

  • rođo101 13.12.2016.

    ne razumijem umjesto da odu i zavrne ventil oni će blokirat granicu i ko će najbeta,pa opet nedužni narod!

  • nec.1996 13.12.2016.

    u nedelju su najavili snijeg,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare