To je to što me zanima!

Borba za većinu u Gradskom vijeću: Jambo će podržati HDZ

HSS je u izborima za Gradsko vijeće osvojio 2 mandata. Most i HDZ osvojili su po 7 te zasad nitko nema većinu. Za većinu u Gradskom vijeću potrebno je devet mandata
Vidi originalni članak

Stipo Gabrić Jambo (HSS) gostujući u Dnevniku N1 televizije kazao je kako će podršku u Gradskom vijeću Metkoviću dati HDZ-u. 

Upitan znači li to, kako je Mostov Nikola Grmoja ranije rekao, da su se HSS I HDZ u Metkoviću već dogovorili kazao je da nije još ni sa kim razgovarao, ali da će u drugom krugu podržati HDZ-ova Milana zbog bolje povezanosti s Dubrovnikom i Zagrebom.

- On sve zna što ne treba znati, a ono što ne treba to ne zna i ne govori. Nisam ni s kim iz HDZ-a razgovarao, ali ću Milana podržati u drugom krugu jer mislim da Metković mora imati dobre odnose s Dubrovnikom i Zagrebom. Država je centralizirana i želim da se realizira dio projekata, a to se može samo uz HDZ. Most je zadnje 2 godine bio u Zagrebu. Za dvije godine nismo dobili ništa. Mandarina je bila kunu ili niže, a imali smo ministra poljoprivrede, kazao je Gabrić Jambo za N1.

Dodao je i da Most neće podržati ni u kakvom scenariju, niti ako gradonačelnica ponovo postane Katarina Ujdur.

- Pljuvali su me četiri godine. A Ujdur može biti gradonačelnica kao moja pokojna majka koja je umrla 2010, rekao je Stipe Gabrić Jambo.

Metković će znati ime novog gradonačelnika za dva tjedna kada će u drugom krugu birati između Mostove Katarine Ujdur i HDZ-ova Dalibora Milana. Aktualna gradonačelnica u prvom krugu osvojila je 40,56 posto glasova, dok je HDZ-ov kandidat osvojio 38,53 posto.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • zebra 27 23.05.2017.

    Vjerojatno će se onome kome Jambo da glas u drugom krugu, a to je najverojatnije HDZ jer Jambo voli lopove računat ko 3 glasa je on Jambo.. Ono ko npr. jambo pack, jambo pizza i sl.. Tako da je moguće da jednim Jambovim glasom onaj HDZ-ovac u Metkoviću dobije zapravo 3 glasa.. I tako HDZ sruši MOST i osvoji i Metković.. Jambo 1=3 Ili platiš 1 dobiješ 3..

  • mede 23.05.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • pacifista 23.05.2017.

    Zašto svi političari imaju odvratne face ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare