To je to što me zanima!

Boris Mikšić će se ponovno kandidirati za predsjednika

Boris Mikšić svojim najvećim adutom smatra rezultat od 20 posto glasova na prošlim izborima za predsjednika. Usporedio se s Nikolom Teslom
Vidi originalni članak

Boris Mikšić svojim najvećim adutom smatra rezultat od 20 posto glasova na prošlim predsjedničkim izborima. To mu je kaže "kamen temeljac" za predstojeće izbore. Ujedno za sebe kaže da je pravi čovjek čiste prošlosti i poštenih namjera. Usporedio se s Nikolom Teslom.
- On je za sebe rekao da je otkrivač stvari koje postoje u prirodi oko nas, a ja bi stvorio okruženje za razvoj postojećih tehnologija i izbavio Hrvatsku iz krize - piše Mikšić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mucek 16.07.2009.

    Mikšić ima firmu koja pere lovu sa tvrtkama u vlasništvu države. Eko boje i sredstva za zaštitu okoliša i slično. Primjer: eko sretstvo kupljeno kod njega je 30% skuplje dođe državu nego da su kupili u trgovini tvrtke koja ga proizvodi. U igri su i tvrtke poput Hempel (brodogradilišta koriste boju).

  • sprinterica 16.07.2009.

    svojedobno sam prije par godina pročitalka njegovu biografiju Dečko s Trešnjevke i samo mogu reći čudan je on lik i ne hvala, ne bih ga za predsjednika

  • kalimeroNa2 16.07.2009.

    Iako Miksica ne mogu smisliti, slazem se s njegovom mislju da Hrvatska IMA prirodne resurse za ekonomiju, ravnicu za hraniti pola europe i more kakvog nema nigdje na svijetu. Ali, ironicno, ima i ljude kao sto su Miksic pa nam sve to skupa i nije od nekakve koristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare