To je to što me zanima!

Boris Tadić opovrgnuo izjavu o slučaju Tihomira Purde

Opovrgnuli su izjavu predsjednika SDSS-a Vojislava Stanimirovića o navodnoj Tadićevoj izjavi u slučaju hrvatskog branitelja Tihomira Purde, piše Dnevnik.hr
Vidi originalni članak

Ured srpskog predsjednika Borisa Tadića je opovrgnuo izjavu predsjednika SDSS-a Vojislava Stanimirovića o navodnoj Tadićevoj izjavi u slučaju hrvatskog branitelja Tihomira Purde. Iz ureda su poručili kako je Tadićevo stajaište o tome već poznato, piše Dnevnik.hr. Kako kažu, Tadić smatra da slučaj Purde i ostale slične slučajeve trebaju razmatrati nadležna ministarstva te državna odvjetništva Srbije i Hrvatske. Dodaju kako se ljudi ne bi trebali baviti netočnim interpretacijama.

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gorski1 11.02.2011.

    zatvoriti sve prijelaze prema srbiji , tocnije cijelu granicu te poceti sa zidanjem , zidati 50-metarski zid prema srbiji , zar ne vidite da bizanti ne miruju , samo prije toga sve ove domace izdajnike pohapsiti i poslati ih za srbiju samo sa onim sto ponijeti mogu u plastik vrecicama , tek toliko da vide kako je bilo onima sto su im srbi isto napravili , a ti isti stvorili drzavu ovim guzonjama i izdajnicima sto nas sad koljacima prodaju u nemilost.

  • kristov 11.02.2011.

    ponovilo se, "srpska posla"! Jednako misle ovi s ovu stranu granice i oni s onu stranu, šibani ili glađeni. Čim ovome zacijeli noga eto njega u posjetu Josipoviću, a onda će onako tugaljivo i sažaljivo reći kako mu je žao itd., a ovaj naš puši li puši "prijateljstvo. Jadan onaj koga se dohvati pravda od Josipovića i Tadića...

  • jontra69 11.02.2011.

    stanimirović je lažovčina kao i vladajući mu partneri.hoće li se naći neko u tome našem "neovisnom"tužilaštvu da mu ukine oprost i ispita njegovu ulogu u srpskoj pobuni.sramotno je da se oni koji se zaklinju u domovinski rat tako ližu sa zločincem.iz toga se vidi da im je rat bio sporedna stvar a pljačka naroda na prvom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare