To je to što me zanima!

Borisa Tadića u Vukovaru će dočekati i premijerka Kosor

Premijerka Jadranka Kosor se navodno u utorak ujutro u Banskim dvorima dogovorila s predsjednikom Josipovićem kako će skupa dočekati Tadića
Vidi originalni članak

Srpskog predsjednika Borisa Tadića će prilikom posjeta Vukovaru dočekati predsjednik Ivo Josipović, ali i premijerka Jadranka Kosor. Premijerka se navodno u utorak ujutro u Banskim dvorima dogovorila s predsjednikom kako će skupa dočekati Tadića. Osim predsjednice Vlade, u četvrtak će Tadića dočekati i hrvatske udruge obitelji stradalih, zatočenih i nestalih. Boris Tadić će Vukovar posjetiti u četvrtak, a položit će i vijence na Ovčari. Krajem studenog bi trebao doći i u službeni posjet Zagrebu, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • brico 03.11.2010.

    prestrasno da bi bilo istinito,, ovi su ko macek,, ili ko onaj pijani rus koji je prokocko aljasku,, pitam se sta ce ova dati,, i to gdje, na najvecem stratistu hrvata od drugog svjetskog rata,, braniteljske udruge sto sutite???????

  • areljano 03.11.2010.

    kada se bude vraco natrag u srbiju neka povede i svoju kosoricu pa ce pahor najavit rat protiv srbije zbog kosorice, otima ju tadic!!!

  • stari mudrac 02.11.2010.

    svi oni koji su mislili da "kuhana noga" nezna kaj radi, nek si odgovore na pitanje jeli to siva ide na doček svojevoljno ili ju je josipović "nagovorio" ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare