To je to što me zanima!

'Borovi me promašili za dlaku, ovo mi je drugi rođendan'

Tri bora počela su padati u nedjelju popodne u pulskoj Zoranićevoj ulici, a Zdenko Grubešić (65) se našao između njih. Još mu se, rekao je, noge tresu od šoka
Vidi originalni članak

Ljudi, ostao sam živ. Ovaj dan ću slaviti kao drugi rođendan. Nikada mi se takvo što u životu nije dogodilo. Izbjegao sam sigurnu smrt. Tri stabla su istovremeno pala u istom smjeru, a ja sam se našao između njih. Kada su padala ostao sam ukopan, u šoku i isprva nisam znao što se događa. Pala su nekoliko centimetara od mene, rekao je Zdenko Grubešić (65) iz Pule. Stabla su pala u nedjelju u pulskoj Zoranićevoj ulici oko 16 sati. Oštećen je jedan automobil. Zdenko se upravo u to vrijeme vraćao kući. Stabla su, kako su nam ispričali stanari, već dva dana bila nagnuta. 

- Bože, užasno se osjećam, a istovremeno sam sretan. Još sam i šećeraš na inzulinu. Bog me je spasio. Noge mi se tresu od šoka. Sva sreća da sam ostao ukopan kada su stabla padala, jer bi doslovce ostao bez glave, da sam samo korak napravio. Stabla su padala a ja sam bio između njih. Da me jedno pogodilo, ubilo bi me - priča Zdenko. Stabla je srušila orkanska bura koja je puhala, a uklonile su ih dežurne službe. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • -Mejster- 27.12.2010.

    Padnu tri stabla i ulaze u kafić kad ono Zdenko šeta ulicom za šankom i kaže: 'pa jel' ovo neki vic ili šta?'

  • croluka 27.12.2010.

    Tko je odgovoran da dva dana ništa nije poduzeto ? Odmah prijava i smjena odgovornih za ovu za dlaku izbjegnut smrtan ishod !!!

  • dewillyoung 26.12.2010.

    ninja!!! ninja !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare