To je to što me zanima!

Borzan: Kad krene panika, nema pantomime u rađaoni

Tko će u rađaoni razumijeti da mađarska primalja viče "tiskajte, a ne gušite svoje dijete, upitala je Biljana Borzan u raspravi o Zakonu o primaljama
Vidi originalni članak

Kada, recimo, primalja uvezena iz Mađarske počne u rađaoni vikati "Njom jo, njom jo", što znači tiskajte, a ne gušite svoje dijete, tko će je razumjeti? Jer kad panika krene, nema vremena ni za objašnjavanje, ni za pantomimu, komentirala je SDP-ova Biljana Borzan na konačni prijedlog zakona o primaljstvu koji će dopustiti uvoz primalja iz Europske unije. Smatra da je zakon bez smjernica i da će izazvati zbrku, jer se u njemu ne daju jasne upute kako će teči stvari u rađaoni. Njena kolegica Ingrid Antičević Marinović zaključila je kako država djeluje kao najbolja kontracepcija.
- Država nije najbolja kontracepcijska pilula, jer radi sve da u Hrvatskoj bude što više djece - odgovorio joj je HDZ-ov Andrija Hebrang.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rena7 01.10.2008.

    Jel ovaj Andrija Hebrang stvarno budala ili se samo pravi da je??? Trudnica sam, uskoro trebam roditi. Jedino lijepo u svemu je moj sin, a ostalo- od podrodiljne naknade, opreme u bolnici, od onoga što daje i nudi država, pa do rađanja, doktora, rađaone, babica, rezanja, dripova, ponašanja medicinskog osoblja- katastrofa!!!! Država toliko prestrašno i puno nudi da u bolnicama nema običnog wc papira za guz...u obrisat- jer eto, i klistir je u večini bolnica obvezan. Ma da, baš onako kako je to praksa u zemljama EU!!!

  • Hacker-ri 01.10.2008.

    sto vise djece to ce vise love od poreza stizat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare