To je to što me zanima!

Bosanac jurio Porscheom 241 km/h: Platio 3000 kuna kazne

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac kod Popovače zaustavljen je 29-godišnji državljanin BiH koji je automobilom marke Porsche, iz smjera Zagreba vozio brzinom od 241 km/h
Vidi originalni članak

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac kod Popovače zaustavljen je 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je osobnim automobilom marke Porsche, njemačkih registracija, iz smjera Zagreba upravljao brzinom od 241 km/h.

Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i naplaćena novčana kazna od 3000 kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području RH u trajanju od mjesec dana.

Pijan i bez vozačke vozio neregistriran motor

Policija je u kontroli prometa u Školskoj ulici u Donjoj Gračenici, grad Popovača, zaustavila neregistrirani moped kojim je pod utjecajem alkohola od 2,36 promila upravljao 33-godišnji vozač. Provjerom je utvrđeno da on mopedom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje te kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi potvrdio svoj identitet.

Do otriježnjenja je smješten u posebnu prostoriju policijske postaje te će protiv njega nadležnom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o obveznom osiguranju u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • ispravni 88 23.03.2016.

    covjek setao po osijeku s pivom u ruci,i dobio 1000 kn kazne.

  • kamenjar 22.03.2016.

    Zurio covjek kuci!!!! Sto je tu cudno ?????

  • toby 21.03.2016.

    Dok je bog po svjetu hodal bosanci su jurili tačkama po gradilištu a sad otišlo sve u mp3

Komentiraj...
Vidi sve komentare