To je to što me zanima!

Bosanku bivši suprug zatukao metalnom šipkom, a zatim izbo odvijačem: Traže ga specijalci...

Muškarca (47) sumnjiči se da je prije desetak dana metalnom šipkom i odvijačem ubio svoju bivšu suprugu (44). Njen leš, šipka i odvijač pronađeni su u njegovom automobilu na šumskom putu kod Salzburga
Vidi originalni članak

Policija u Austriji još uvijek nije pronašla ubojicu državljanke BiH, koji se očito krije u šumi u blizini Salzburga.

Muškarca(47), bivšeg supruga ubijene se sumnjiči da je prije desetak dana metalnom šipkom i odvijačem ubio svoju bivšu suprugu (44). Njeno tijelo, šipka i odvijač pronađeni su prošle subote u njegovom automobilu na šumskom putu. Tijelo su u podnožju Untersberga pronašli šetači.

Tamošnji vještak sudske medicine u utorak je u večernjim satima tužitelju i inspektorima dostavio svoj nalaz sa obdukcije u kojem je naveo da su osim više rana nanesenih metalnom šipkom na tijelu nesretne žene pronađene i brojne ubodne rane, što svjedoči i surovosti zločina.

Žena je prvo zatučena metalno šipkom, a potom je izbodena šiljatim odvijačem dugim 27 centimetara.

DETALJI STRAVE Horor kod Križevaca: Brat ubio brata. Živjeli su s nepokretnim ocem, majka im je preminula

Postupajući tužitelj naredio je da se za odbjeglim ubojicom raspiše tjeralica, no on još nije pronađen. Za njim tragaju specijalci u šumama oko Salzburga. Nestanak nesretne žene prijavili su njeni roditelji nakon što im se nije javljala na mobitel. Oni su znali da je muškarac s kojim se razvela dvije godine ranije nasilan te da postoji mogućnost da joj je naudio.

Nažalost ono najgore na što su sumnjali se obistinilo. Ubijena je majka dvoje djece, a sa bivšim suprugom se sastala radi dogovora oko prodaje zajedničkog stana, očito je to on iskoristio kao mamac.

TUGA U PARAGU 'Zašto su je ubili, ni krivu ni dužnu. Ah, što je mene snašlo'

U potragu za osumnjičenim ubojicom policija je krenula i sa psima tragačima, a najvjerojatnije će se pretraga terena, na kojemu se sumnja da se on još uvijek nalazi, obaviti i iz zraka, rekli su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 01.09.2021.

    bosanci iz hercegovine to ne rade nadam se

  • ajetodoo 01.09.2021.

    Kojeg promjera je metalna šipka? Najbitniji podatak nije objavljen.

  • S vetrom uz lice 01.09.2021.

    Ko zna šta je i ta radila....

Komentiraj...
Vidi sve komentare