To je to što me zanima!

Bozanić u katedrali predvodio uskrsno slavlje i osudio medije

Osudio je i pobačaj ubijanje već na samom začetku života, odnosno zaustavljanje života pod maskom ljudskih prava. Na misi u punoj katedrali bila je i J. Kosor
Vidi originalni članak

Kardinal Josip Bozanić predvodio je uskrsno slavlje u zagrebačkoj katedrali. U svojoj tradicionalnoj propovijedi prvo se osvrnuo na problem nezaposlenosti.

- Čovjeka se ubija kada mu se onemogućuje rad. Nezaposlenost i otpuštanje s posla grijesi su našeg doba, rekao je kardinal.

U nastavku je osudio senzacionalizam i loše vijesti iz medija i rekao da nam je tu potreban novi odgoj.

- Čovjeka se osuđuje na smrt kada mu se nudi opijum tj. droga. Različite su droge, konzumerizam, tabletomanija, erotizam, opijenost modom i tako dalje, nastavio je Bozanić.

Nakon toga je osudio pobačaj i ubijanje već na samom začetku života, odnosno zaustavljanje života pod maskom ljudskih prava. 

Na misnom slavlju u punoj zagrebačkoj katedrali bila je i šefica HDZ-a, Jadranka Kosor. 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Dasha 11.04.2012.

    "Čovjeka se ubija kada mu se onemogućuje rad. Nezaposlenost i otpuštanje s posla grijesi su našeg doba, rekao je kardinal." Ma kako ga nije sram, a samo dan nakon te propovjedi došao je oglas o otkazima u "njegovoj kući", Caritasu ZN..naime 23 ljudi, od kojih je 80% fizički ili psihički zakinutih osoba dobilo je otkaz u Caritasu Zagrebačke nadbiskupije..dvoličnost ili nešto drugo???

  • Prva Proleterska_1 09.04.2012.

    PMLMM kad će osudi svoje pederaste kompanjone i pedofile!

  • profa brk 09.04.2012.

    Moj grijeh,moj grijeh glasile su riječi gospođe Jadranke.Bozanič je otpustio grijehe.A sad kud koji drugovi moji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare