To je to što me zanima!

Božinović nije htio odgovoriti na pitanje zna li gdje je Todorić

Policija je aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno, kazao je Božinović. Nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je u srijedu kako sve poslove vezane uz Agrokor koordinira DORH, dok je policija aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno.

"Sve poslove oko događaja vezanih za Agrokor koordinira Državno odvjetništvo. Naravno, koordinira i policijski dio posla. Policija je aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno", kazao je Božinović novinarima na Zagrebačkom velesajmu upitan o tome koliko je djelatnika MUP-a bilo angažirano vezano uz Agrokor.

Nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić.   

Državno odvjetništvo u utorak je potvrdilo tek da su izvidi u tijeku i da će po donošenju odluke javnost biti obaviještena. 

"Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo još provodi izvide u slučaju Agrokor i nakon što donese svoju meritornu odluku javnost će biti pravovremeno obaviještena", rekla je Hini glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ina67 11.10.2017.

    Ovi u vladi su za ne vjerovati. Dalićka ne želi reći tko je pisao Lex Agrokor, Božinović ne želi reći gdje je Todorić, Marić ne želi objaviti registar, Ramljak razgovara s lihvarima, a Plenković se čudi. Pitam se za koga oni rade, gdje je tu hrvatski čovjek. Ili je njemu namijenjena vojna obuka. I na sve ovo KGK je nestala.

  • yocko 11.10.2017.

    Zašto nisu Todoriću uzeli putovnicu u samom startu,da nemože nikuda pobjeći.

  • LANA555 11.10.2017.

    Božinovič je na tu fukciju došao iz ureda Plenkijevoga . Kaj tu da kometiramo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare