To je to što me zanima!

Božinović otkrio tko u kojoj županiji ide na online nastavu: U njih četiri svi ostaju doma

U većini županija učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, kao i maturanti, ostaju u školama, a ostali prelaze od ponedjeljka na online nastavu. U nekima svi prelaze na online, a u nekima srednje škole
Vidi originalni članak

Pola županija se, prema podacima koje ja imam, sprema od ponedjeljka krenuti na C model, online nastavu, ali ima i velika većina njih koja bi ostavila fizičku nastavu za prva četiri razreda osnovne škole i završni razred srednje škole. To je područje koje koordinira povjerenstvo u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, rekao je potpredsjednik Vlade i načelnik Nacionalnog stožera Davor Božinović pa je tijekom konferencije dobio i točne podatke iz Ministarstva obrazovanja po županijama tko ostaje u školama, a tko prelazi na online nastavu. 

U većini županija osnovnoškolci od 1. do 4. razreda, kao i maturanti, ostaju u školama

-  Online nastava ide od 5. do 8. razreda osnovnih škola i od 1. do 3. razreda srednjih škola u Vukovarsko-srijemskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj, Varaždinskoj, Karlovačkoj, Koprivničko-križevačkoj županiji - rekao je.

U Zadarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji, dodao je, na online nastavu prelaze učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola, ali i svi razredi srednjih škola, dakle uključujući i maturante.  

U Krapinsko-zagorskoj i Dubrovačko-neretvanskoj osnovnoškolci i maturanti ostaju u školama.

- U Krapinsko-zagorskoj i Dubrovačko-neretvanskoj na online prelaze učenici od 1. do 3. razreda srednjih škola, ali maturanti ostaju u školama - istaknuo je.

U četiri županije svi idu na online nastavu

U Ličko-senjskoj također svi osnovnoškolci ostaju u školama, ali svi učenici srednjih škola, uključujući i maturante, prelaze na online. A u četiri županije svi učenici, i veliki i mali, ostaju doma.

- Online nastava ide za sve osnovnoškolce i srednjoškolce u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Šibensko-kninskoj i Međimurskoj županiji - nabrojao je Božinović.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dianysi 10.04.2021.

    Radije ti meni reci, kada te mozemo ocekivati u zatvoru ?

  • 09.04.2021.

    božinović govori o online nastavi..a mamić mu putije

  • POTPEC 09.04.2021.

    Sramota da sve mjere anemuje pandur iz lopovsko kriminalne partije HDZ, kao i njene vlade..... Čemu služi zdravstvo ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare