To je to što me zanima!

Božinović: Plan 21 ne postoji, to je u stvarnosti Linićev plan

U Rijeci je Davor Božinović pozvao okupljene ljude da daju glas HDZ. Kazao je kako njegova stranka ima pravo tražiti glas, glas za očuvanje hrvatske brodogradnje
Vidi originalni članak

Davor Božinović, koordinator HDZ-a u 8. izbornoj jedinici te Vesna Buterin, Hrvoje Burić i Josip Rupčić (riječki kandidati s HDZ-ove izborne liste) u srijedu su u Rijeci održali konferenciju za novinare osvrnuvši se na aktivnosti predizborne kampanje HDZ-a. 

- Proteklih tjedana ste se mogli uvjeriti da smo se zaista trudili. Ja sam se trudio voditi tolerantnu i pozitivnu kampanju u 8. izbornoj jedinici. Ukazivali smo na rezultate Vlade Jadranke Kosor i što je najvažnije, na program gospodarskog oporavka Hrvatske. To isto nismo čuli od naših političkih oponenata iz Kukuriku koalicije koji su u utorak u Rijeci održali skup na kojemu opet ništa nisu rekli. Nisu iznijeli nikakva konkretna rješenja za hrvatske probleme, stoga smatram da Plan 21 zapravo ne postoji - kazao je Božinović. 

- Jedini stvarni plan, koji nitko u Kukuriku koaliciji nije demantirao, je plan Slavka Linića. On je jedini izašao s konkretnim stvarima koje bi napravio kada bi bio na vlasti, političke smjene i nova uprava u 3. maju, a glas za Kukuriku koaliciju jest glas za Linića - dodao je. 

- HDZ ima pravo tražiti glas, glas za očuvanje hrvatske brodogradnje. Sadašnja uprava 3. maja nije stranačka, predložili su je radnici, a tako će biti i nakon 4. prosinca kada ostvarimo izbornu pobjedu - nastavio je Božinović. 

- Linić kaže kako 30 tisuća tvrtki mora u stečaj. Za Kukuriku su stečajevi najbrže otklanjanje problema, dok im se MMF bavi proračunom. Na taj način svatko može voditi državu, samo je pitanje u kojem smjeru - zapitao se Božinović. 

- Nećemo nove poreze, nećemo 30 tisuća stečajeva, političke smjene ni MMF. Sami ćemo voditi državu vodeći se politikom štednje i racionalnim upravljanjem državnog proračuna. Hrvatsku može voditi samo odgovorna Vlada Jadranke Kosor, koja se u posljednje dvije godine borila s najvećom svjetskom krizom na način da je očuvala ekonomsku i financijsku stabilnost Hrvatske - zaključio je Božinović i pozvao građane da glasaju za HDZ.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dejan89 01.12.2011.

    Ovaj autobus če ih voziti u Remetinec,pa da vidimo dal če im i onda biti osmjeh na licu......

  • AntonelaŽanić 01.12.2011.

    Dajem svoj glas onoj stranci koja uvede zakonsku valutnu klauzulu na plaće Hrvatskih građana, te eventualno zabrane valutnu klauzulu bankarskih kredita!!!

  • stari mudrac 01.12.2011.

    božinoviću, više vam ni štefek ne vjeruje. glasati će za vas po navici, na to i računate da su svi naivci, ali nisu. možda samo štefeki, ali i oni sve manje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare